Kun tietokone maailma selkeni

Siitä on nyt palttiarallaan viikonpäivät, kun hain päätelasit Kaaren Specsaverilta. Mahassa oli perhosia siitä miten tulen niiden kanssa pärjäämään töissä. Unohdanko ne kotiin ja oon taas sokkona vai saanko heti sisäistettyä sen jalon taidon, kun avaan koneen laitan silmälasit päähäsi!

Onni onnetumuudessa lasit istui päähän heti ekalla kertaa niin hyvin, joten eipä ole ollut unohteluja. On ollut hyvin magee huomata jo nyt viikon aikana kuinka paljon helpompaa silmille on oikeasti se, kun hankkii vaan avun. Selkeesti silmät siis eivät väsy enää vaikka väätäisi koneella kuinka paljon töitä ja siristely on loppunut. En tiedä mikä siinä sitten oli viime talven alussa miksi en jo silloin käynyt näöntarkastuksessa, ehkä aavistus itsepäisyyttä tai sanotaanko suoraan tyhmyyttä. Kohtalo hoisi tämän kuitenkin nyt hyvin, mistä oon todella kiitollinen. Sillä ilman aktiivista näöntarkastuksen kampanja myyjää Kannelmäen Kaaren Specsaver myymälän ulkopuolella saattaisin edelleen olla tilanteessa jossa päivän päätteeksi rivit vilisee ja silmät olisivat hyvin väsyneet.

Itse näöntarkastus ja kokemus silmälasikaupasta meni nappiin. Palvelu oli ripeää ja optikko tiesi samantien minkälaiset pokat istuisi kasvoilleni. Halusin särmät ja persoonalliset lasi ja ne todellakin sain.

Oletko sä koska viimeksi käynyt tutkituttamassa näkösi?

Suosittelen jokaista käymään näöntarkastuksessa sillä ei se aina tarkoita, että sieltä lasien kanssa lähtisi kotiin. Päinvastoin voihan olla, että silmäsi on kunnossa mutta käythän muutenkin hammaslääkärissä, lääkärissä aina väliajoin niin miksi unohtaa yhtä tärkeimpää havainto elintä! Aikaa tuohon ei kulu kuin se 20 min. niin se ei ole vaivan väärti olleskaan.Huomasin, kun sain päätelasit ja jaoin kuvan somessa, että yleisin kommentti oli sitä se ikä teettää. Se on näin silmät vanhenevat siinä missä muukin kroppa. Mutta tässä herääkin se kysymys pidätkö muista parempaa huolta kuin silmistä jos ajattelet asiaa näin.. Jos tiedostat, että ikä saattaa huonontaa näköä miksi et sitten varmistaisi niiden kuntoa! Yleisesti näöntarkastuksen yhteydessä mitataan myös silmäpohjienkuvaus, joka kertoo silmiesi terveyden tilan. Silmänpohjakuva on hyvä ottaa säännöllisesti kahden vuoden välein esimerkiksi näöntarkastuksen yhteydessä!

Iso ja lämmin kiitos lähtee kyllä Specsaverille te hoisitte homman juuri niin kuin piti! Kyllä se nimittäin vaan niin menee, kun saat loistavaa asiakaspalvelua hakeudut sinne uudestaa. Keskiviikkona käytiin samaisessa liikkeessä nuoremman poikani kanssa, jolla ollut silmä lasit 7-vuotiaasta asti (laiskat silmät, mutta paranee kokoajan) päivittämässä linssit ja hankkimassa uudet kehykset. Teette työtä isosti sydämellä ja arvosta sitä isosti!

Päätelasien kanssa elämä on ollut siistiä, mutta helkutin kiireistä! Sillä oon ollut viimeiset kaksi viikkoa aika paljolti yksin konttorilla hoitaen omien hommien lisäksi kahden muun työt, joten nyt on kysytty silmien terävyyttä todella suuresti. On ollut ihan siistiä huomata miten oikeesti pystyy multitaskaamaan itsensä tiukan paikan tullen! Toki helpotusta tähän on tuonut se koko aikainen ajatus lomasta, joka alkaa tänään 😀 Kyllä kellon lyödessä tänään 16:00 meikäläinen on kaksi viikkoa out of office moodissa. Jotain suunnitelmia on plakkarissa, kuten mökkeilyä toisella viikolla ja josko vaikka ekalla viikolla lähtisi huvipuisto hurvitteluihin ja retkille lähi saariin. Suurin ja tärkein pläään on kuitenkin höllätä, joten blogissakin saattaa olla hieman hiljaisempaa mikäli siltä tuntuu!

Toivotan nyt siis kaikille oikein ihanaa perjantaita, viikonloppua ja lomansa aloittaville super rentouttavia päiviä!

Nauttikaa kesästä ja ennen kaikkea ulkona olemisesta <3

 

0

Vastaa