Kun sen osaa, niin sen vaan osaa!

Pääsin eilen juhlistamaan Kampin Mempihksen 10-vuotis VIP juhlia yhdessä ihanien tyttöjen kanssa. Vähän niin kuin etukäteis naistenpäivä skoolaukset 🙂

Tapahtuma oli järjestetty huikealla ammattitaidolla. Luvassa oli niin uusia makuelämyksiä maailmalta, kuin hyvää musiikkia ja eritoten paljon naurua.

Tilaisuus alkoi kuudelta ja tarkan markan tyttönä taidettiin olla paikalla hieman yli kuusi. Porukkaa oli jo silloin mukavasti paikalla ja sitä virtasi koko ajan ovesta sisään. Suosittu tapahtuma ajattelin 🙂 Kaikilla oli hymy huulilla ja iloinen naurun helinä kantautui, skoolauksien lomassa koko paikassa.

Silmiä hivelevä buffet kutsui jo kaukaa maistamaan uusia tuttavuuksia. Sillä voin todeta, että jos ei jälkiruoka pöydän poppareita, nalle ja polkkakarkkeja lasketa kaikki oli uutta ihmeellistä.

Eipä siinä paljoa tultu kuulumisia pöydässä vaihdettua tyttöjen kanssa, kun saatiin nenän eteen lautaset. Se meni enemmänkin kommenteilla; onpa hyvää ja vitsit kuinka raikasta ja muminaa päälle.

Ilta oli oikeesti hyvin upee ja en voi muuta kuin nostaa hattua domakers;ille, joka oli järjestänyt taas parasta mahdollista tarjolle. Kimallusta ja glitteriä, hyvää musiikkia ja tunnelmaa. Pieni irtiottoa arkeen teki todella hyvää! Jos ikuna koskaan mietit firmallesi tapahtumaa, joka on vedetty sillee HC tasolle suosittelen linjaamaan itsesi kurkkaamaan domakersin sivuille, he tekevät nimittäin ihmeitä isolla I;llä.

Lara Croft alias Omanelämänwonderwoman kiittää ja kumartaa, oli huikee setti!!

Tästä on hyvä siirtää itsensä viikonlopun viettoon. Tulossa selkeesti urheilu ja leffa painoitteinen setti! Tänään Marvelin uusin mun oman soturiteinin kanssa, huomenna Ristoräppääjää ja golfia ja sunnuntaina hillun Hela dagen Salossa Futsall turnauksessa. Rentoa menoa loisto seurassa luvassa jonka avulla jaksaa taas vääntää ensi viikon duunissa kera käännöksien!

Super upeeta viikonloppua kaikille <3

0

Vastaa