Kun peruskoulun opetus vastuu onkin sulla!

Elämme tilanteessa missä varmasti esiintyy monia kysymyksiä ja tilanteita, että tekisi mieli mennä pöydän alle vaan piiloon! Tilanne on meille jokaiselle ennen kokematon ja ennen näkemätön!

Pinnalla on varmasti isoja kysymyksiä jokaisella ihmisellä ja niiden kanssa me jokainen etenemme nyt oppien jotain uutta ja toimien sen mukaan!

Uutta tässä on nyt myös se, että opetus vastuu siirtyi aika paljolti jokaisen oppilaan hartioille isosti! Opettajat painavat pitkää päivää tuottaakseen jokaiselle opiskelijalle materiaalia kotiin millä ja miten saisi opittua helpoimmalla tavalla asioita joita muuten lähi opetuksessa käytäisiin läpi!

Tämä vaatii myös jokaisessa kodissa malttia ja ymmärrystä nuorta kohtaan! Jos tilanne on pienessä muutoksessa aikuisen silmissä niin mitä se onkaan nuoren tai lapsen silmissä! Rutiinit ovat kuitenkin ne millä he ovat oppineet toimimaan tässä elämässä!

Vanhempi poikani totesi tänään ensimmäisenä etäkoulupäivänä, että opettajat tekee kyllä huikeeta duunia pitääkseen tämän kaiken kasassa! Allekirjoitan tämän isosti!!

Toki jokainen vanhempi siellä tekee tarvittavan auttaakseen omaa oppijaansa, mutta kyllä minun on ainakin isoin kiitos annettava jo nyt kaikille opettajille sillä tälläinen poropeukalo ei ole maailman paras fysiikan tai kemian lehtori!

Tukekaa omianne ja auttakaa, sillä tilanne ei ole helppo myöskään pienimmille sankareille! Yhdessä saadaan tämäkin selätettyä!

Tsemppiä kaikille kotikoulussa oleville oppilaille ja vanhemmille ja eritoten tsemppiä kaikille opettajille, teette hitonmoista duunia!

0

Vastaa