Kun harmitus meinaa mennä ihonalle, mitä teen?

Kukaan meistä, ei kukaan ole iloinen tai hyvällä tuulella kokoaikaa. Syitä miksi harmitus aiheuttaa ketutus oireita on miljoonia ja ne ovat jokaisella omakohtaiset. Se miten ne käsittelee ja kuinka nopeasti niistä haluaa päästä yli on myös ihmisestä riippuvaa!

Itse olen tyyppiä nollasta tuhanteen ollut aina ja sille en mitään voi, enkä tule sitä myöskään muuttamaan. Välillä siis kun joku meinaa aiheuttaa harmaita hiuksia tai sanotaanko suoraan aiheuttaa vitutusta koitan aina löytää omassa päässäni ratkaisun ja ulos pääsyn siihen. Kyllä mä nimittäin hermostun aika helposti itselleni jos oon kettuuntunut jos en tiedä syytä!

Viime keskiviikko oli mulla päivä jolloin oikeesti kysyttiin pitkiä hermoja ja siimaa itseltä.. otti niin pirusti päähän näiden mun silmien kohtala. Otetaan pikakelaus siis mitä tapahtunut tai siis enhän voi edes sanoa mitä tapahtunut, koska en edes vielä tiedä mikä aiheuttaja on varmasti. Asiasta kukkaruukkuun siis, molemmat silmäni on ovat oireilleet kuukauden päivän kuivina ja punaisina. Oon rempannut silmälääkärillä ja työterveyslääkärillä ja todennäköisesti aiheuttaja on ilmastoinnin epäsopiva virtaus työpaikkalla tällä hetkellä. Tämä menossa nyt tutkintaa, joten kai siellä tunnelin päässä se valo loistaa! Eilen ei loistanut ennen kuin päästin sen kaiken ulos!

Mulle tärkein keino, millä saada huono buugi pois on ehdottomasti liikkuminen, joten huh hah hei illalla oli siis vuorossa luulot pois jalkatreeni. Armoa ei tunnettu ja hapotus toistojen jälkeen huomasin koko ajan enemmän kuinka ketutus jäi hiki karpaloiden myötä salille!

 

Jos liikunta on sullekin ulos pääsy ketutuksesta ni testaas tää Nooran jalat makkaroille treeni:

Jalkaprässi

  10×2 painoa niin, että viimeiset toistot puristettiin ylös.

 HAPETUS: 4 toistoa maksimi nelosella 3 sekunnilla alas ja 3 sekunnilla ylös, 8 pumppausta liike ei pysähdy missään vaiheessa.

Loppuun vielä pudotussarja: 4, 8, 12 ja 24 saat jalkaprässiin 116 toistoa.

 

Suorinjaloin mave/ Pumppukyykky SMITH:issä

20 pumppu kyykkyä

8 suorin jaloin maastavetoa levytangoilla ja painoilla.

Taukoina ainoastaan siirtyminen ja kolme sarjaa

Loppuun vielä pohkeet prässissä pumppauksella niin että sarjoissa noususuhdanne toistoissa ja painoissa 16, 18 ja 20, nostot 5kg Ja siihen päälle kehonpaino pohje pumppaus duona steppilaudalla ja maassa seisten polvet koukussa 20 per liike. Kierroksia kolme kappaletta ja palautuksia ei mielellään olleskaan.

POLTTAA TAKUU VARMASTI, mutta jumankeuda mun pää ja kroppa kaipasi sitä. Keskiviikkona toimi tämä joskus riittää rauhallisempikin setti! Lyhykäisesti kuitenkin liikunta ja seura missä liikut on pelastanut ainakin mut isoilta ja pitkä aikaisilta harmituksilta.

Joten do it what ever makes you feel better!!

Harmitukset tuppee onneksi poistumaan silleen nopealla syklillä niin kuin ne tuleekin ja jokaisella harmituksellakin on kait tarkoituksensa!

Viime viikolla harmittelin isosti silmiä, nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että tunnelissa on valoa ja ne on alkanut paranemaan!

Viime viikonloppu takasi sen, ettei mikään voi mennä mönkää ainakaan loppullisesti. Pienien kompastuksien kautta löytyy aina se reitti ja ulospääsy sieltä mudista ylö 😀

Onko sulla joku keino, millä vedät itsesi ulos nopeasti harmituksen valtakunnasta?

Halauksia alkaneeseen viikkoon, tehdään isolla kivoja juttuja <3

 

 

 

 

 

 

0

Vastaa