Kun festari unelma vedettiin vessasta alas

Edelleen myönnän, että osa sydämestäni suree sitä, että kauan odottamani Swedish Housemafia jonka piti viikko sitten räjäyttää potti Weekend festareilla perui viime tipassa sinne tulon. Otti aikalailla päähän, koska kyseinen artisti oli yksi niistä 5 esiintyjästä näillä festareilla jonka olisin halunnut nähdä!! Kyllä luit oikein tänä vuonna oltiin ajauduttu tilateeseen, että kyseisillä festareilla EDM tausta oli jäänyt Räpin taakse. Ei haitannut mua koska tiesin, että nämä DJ:t kyllä hoitaisi homman niin isosti kotiin!

Perjantai aamulla herätessä en siis todellakaan voinut uskoa mitä silmänit lukivat!! PERUTTU!

Uskoin kuitenkin EDM ihmeeseen ja siihen, että tapahtuma järjestäjä pystyy hankkimaan pääesintyjäksi jonkun kädet ilmaan DJ:n. Muutama tunti ja padan herra ALESSO hymy nousi jälleen pintaan ja tiesin, että tästä viikonlopusta tulisi jotain sanoin kuvaamattoman upeeta. Seura, ilma ja Armin van Buuren kruunasivat perjantain ekan päivän. Joku kuitenkin kaivoi hampaan kolossa siinä istuessa VIP puolella. Siirsin sen kuitenkin syrjään sillä tiesin, että lauantai olisi sen ns. pääpäivä näkisin kaksi ehdotonta ykkös suosikkiani Alan Walkerin sekä Tungevaag ja Raabanin jonka olen nähnyt neljä kertaa kyseisillä festareilla!

Aurinko nousi lauantaihin ja samoin fiilis alkoi saapua kakkospäivän näköiseksi. Hyvää safkaa ja lasi viiniä, paljon kikatusta ja chilliä etkoilua ennen festari alueelle menoa! Fiilis oli mitä mahtavin ja hymy herkässä. Suvilahti oli täynnä, selkeästi day two oli houkutellut paikalle huomattavasti enemmän ihmisiä kuin perjantai. Homma kuitenkin toimi sisääntulo porteilla ja päästiin nopeasti jälleen festari tunnelmaan. Porukkaa oli kuitenkin sen verta, että joku sisäisen ääni sanoi jossain, että somethig is going to happend!

Yeap ja se ääni ei ollut väärässä.. Lähdimme suuntaamaan päälavalta toiselle lavalle, hieman pidemmälle koska siellä oli alkamassa mun yks ultimate favorite Tungevaag ja Raabanin soittamaan.. kävellessä paikalle ihmettelin jo ääneen, että miksi kyseinen duo on näin pienellä lavalla, koska nää vetäis pää lavankin täyteen!! Eipä siinä kohti lavaa, kunnes matka stoppas seinään. Ihmis meri oli pakkautunut ja mikään tai kukaan ei liikkunut.. kuulin kauttarantain, että alueelle ei enää päästetä ihmisiä enempään.. Edessä oli tuhansin ihmisiä ja taakse kertyi koko ajan enemmän ja enemmän. Tuli fiilis, että nyt on oikeasti hyvä lähtee vielä pois väljemmille vesille ennen kuin on liian myöhäistä! HELKUTIN HYVÄ RATKAISU, sillä sieltä ei olisi hetken päästä enää päässyt minnekkään! Väljemmillä vesillä se iski sitten, siellä soitti numero uno ja mä oon jossain veen väljemmillä vesillä!!

OTTIKKO PÄÄHÄN? KYLLÄ!!

Olin jo ehtinyt alkaa toipuan Swedish Housemafia n peruuntumisesta, mutta sitten vietiinkin matto alta ja isosti!! Seuraavana olisi vuorossa ollut Alan Walker samaisella lavalla ja ymmärrätte varmaan meninkö sinne aluellee tai koitinko edes mennä?

Hymy ei kuitenkaan hyytynyt kiitos seuran <3 Fiilis oli kuitenkin festaria kohtaan mennyt.. Ajattelin monesti kuinka tyhmää kyseisten artistian sijoittaminen on noin pienelle alueelle ja lavalle oli! Veikkaan, että en ollut ainoa tämän kysymyksen äärellä. Puhinaa ja ärinää ja jopa muutamia sadatteluja, että tää oli sitten viimeinen kerta, kun menen tonne! Tässä tulee kuitenkin opetus nimeltä älä heti huutele ennen kuin tiedät koko tarinan! Weekend festarit kommentoivat kohua mikä nousi kyseisestä asiasta kertomalla, että syy miksi kyseiset artistit oli pienellä lavalla löytyi pääesiintyjästä!! He olivat pistäneet ehdon, että he eivät soittaisi samalla lavalla ns. pienempien artistien kanssa!!

ETTÄ AHA, vaan!! Ensiksi he peruivat tulonsa ja toiseksi veivät monelta kakkospäivän super fiiliksen tällä ehdolla!! Olin puulla päähän lyöty!! EI ARVOSTUSTA SITTEN OLLENKAAN!!

Viikon toipumisen jälkeen toivon, että ensi vuonna tälläistä ei satu!

 • Toivon myös, että Weekend festari järjestäjät kuulevat ja painottavat taas artisteissa enemmän sinne EDM puolelle!
 • Toivon, että ensi vuonna VIP puolen ennakko lupaukset pitävät enemmän paikkansa!
 • Toivon, että pystyn unohtamaan tämän ja antamaan tälle festarille vielä mahdollisuuden!

Elämä jatkuu ja ei se tähän kaadu, mutta kyllä se harmillistahan oli! Keep going ja nyt pähkään isosti pitäisikö suunnata Lokakuussa Joensuuhun katsomaan Tungevaag ja Raabanin!

UGH, hän on avautunut!!

Nauti viikonlopusta, chillaa ja pidä huoli itsestä! Oot ihana ja tärkeä!

Mä otan vielä hetken duunii ja sit vedän lomamuudin päälle!!

 

 

 

 

0

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Nimetön

  No olipa säätöö. Harmi ku monet on perunut esiintymisiään festareilla. En itse käy, mutta harkitsin meneväni katsomaam Cardi Bn keikkaa, mutta seki peruttiin. Jos ois ollu liput, olisin kyllä ollut pettynyt.

  1. nooralofgren

   Tuli kyllä hieman kökkö fiilis, kun jälkikäteen miettii! Kuitenki sitä toivoisi että tollasilla isoilla nimillä ei olisi oikeutta sanella kenen kanssa esiintyvät samalla lavalla ja kenen ei!

   Cardi B Oi viiiiitsit ?

 2. lifealasara

  Ai vitsi miten ärsyttävää tommonen :/ On maksanu paljon ja odottanut hulluna ja sitten järjestelyt kusee. Mullakin meni maku Swedish house mafiaan, kun kuulin tuosta päälavaepisodista ja perumisesta.

  1. nooralofgren

   Joo tulee vaan fiilis mennäkö ensi vuonna sitten olleskaan! Antaako silti mahdollisuus vai ei..
   SHM käyttäytyminen on jotenkin niin naurettavaa!

 3. Nimetön

  Toi on niin ärsyttävää kun isot tai pienetkin esiintyjät peruu viime hetkel, monelle saattamu olla ratkaseva päätös osallistuu koko festareille joku tietty esiintyjä ja sit peruu ?

  1. nooralofgren

   Todellakin! Tottakai ymmärrän, että sairastumisia tulee! Mut tälläsiä teknisiä ongelmia kyseenalaistan! Se on kuitenkin artistin duunia!!

Vastaa