Kolme kenttää, kaksi päivää!

Se on ollu sellain sportti weekend, että terve vaan! Tuuri on ollut myöden aika isosti monena vuonna tässä asiassa, mutta nyt elokuisena lauantaina se sitten ping osui kohdalleen!

Kaksi poikaa!

Kaksi lajia!

Kaksi peliä!

Kellon ajallisesti piti onnistua, mutta kaikki on mahdollista tässäkin!

Tosiaan lauantaille oli siunaantunut tilanne missä seka vanhemmalla, että nuoremmalla kundilla oli pelit! Futis peli klo 12 alkaen Pirkkolassa ja jenkkifutispeli klo 14 alkaen Velodromilla! Ei se mahdoton duo ollut, mutta siirtymiseen kanssa meni minuutilleen!

Aikataulut on osa mun elämää ja voin myöntää, että oon aika hyväkin niiden hallinnassa! Se voi olla jonkun mielestä jopa huonokin puoli, että aikataulutan elämää niin paljon, mutta ilman sitä ei arki ja viikonloppu pyörisi niin hyvin!

Harrastat sä aikatauluttamista myös viikonloppuisin?

Kaudet kun on molemmilla kundeilla päällä para-aikaa, silloin mennään monesti putki punesena paikasta a paikkaan b!

NAUTIN SIITÄ ISOSTI!!

Viikonloppuna kahden kentän kruunasi vielä tänään oma intohimo eli Golf ja upee kiekka Gumböle golfissa! Aamutuimaan lähtö tarjosi lämpöä ja auringon paistetta!

Muutamia harmaita hiuksia, mutta selkeesti bunkkerit ei oo enää millään tavalla vihollisia!

Kesä ja ulkolajit on vaan niin hieno yhdistelmä joten kolme kenttää ja kaks päivää jälkikäteen tuo vaan ison hymyn ja hyvän olon päälle! Se, että saa olla mukana ja nauttia siitä mitä tekee kantaa pitkälle!

Super upeeta sunnuntaita sinne <3

1

Vastaa