Kohtasin pikku Nooran

Synkkä ja harmaa keskiviikko aamu heitti häränpyllyn, kun saavuin Heron vahva keho energiseen aamiaistapahtumaan, joka sisälsi upean Oona Kivelän tanssiesityksen ja mitä huikeimpia luentoja!

Jahkailin pitkään aamulla nappaanko kepit matkaan vai otanko tämän ensi haasteena liikkua kaupungissa ilman keppejä leikkauksen jälkeen! Matkall bussi pysäkille meinas usko lähteä, mutta päättäväisesti siirsin jalkaani toisen eteen, hyppäsin bussiin ja otin suunnaksi St. George -hotellin.

Sisään astuessa lämmin henkiseen Winter Garden saliin aistin, että tämä tapahtuma olisi enemmän mitä osasin odotta ja kyllä sitä se oli!

Oli upea kuunnella ja nähdä Nanna Karalahti, josta huokui isosti halu jakaa hyvinvoinnin tärkeyttä isosti koko pallolle!

Arvostan suunnattomasti ihmisiä, joista huokuu hyvä fiilis siitä mitä tekevät ja mitä ovat saaneet hyvinvoinnin parissa aikaiseksi! Nanna on yksi ihminen josta todellakin huokui hyvä buugi!

Herotreeni on uuden ajan valmennuskonsepti, jossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Heron valmennusfilosofia on se, että asiat tehdään ilon kautta, matkasta nauttien jolle liputan isosti itsekin!


Pieni tuulahdus taikaa ja itsensä ajattelua keskellä viikkoa teki todella hyvää! Jälleen sain vastauksia moneen asiaan, joka ehkä sisimmässä saattoi aiheuttaa kysymysmerkkejä!

Upea Varpu Hintsanen herätteli miettimään mielen ja tunteiden polkuja! Se miten kohtaat elämäsi ja siinä olevat haasteet ja etenkin se miten päätät niiden kanssa elää!

Totaali pysäytys tapahtui kuitenkin Heron tuoreimman valmentajan Karita Tykän meditaatio harjoituksen aikana! Edelleen menee kylmät väreet siitä kokemuksesta ja tiedän, että jos jonkun valmennuksen aloitan se on juuri Karitan! Pääsin niin syvälle, että sain vastauksen mun polvi huoleen! Tapasin meditaatiota tehdessä pikku Nooran, jolla oli polvessa laastari. (samainen polvi mikä leikattu) Pikku Noora repäisi laastarin pois ja näytti jalkaa, joka oli kunnossa! Tuon näkemisen jälkeen vasen polvi tuntui yllättävän kevyeltä!
Sain siis viestin, et comoon Noora se paranee!

Joku voi ajatella, että niin varmaan!

Mutta sanonpa vaan, että jos et usko niin kokeile saatat nimittäin yllättyä!

Tämä tapahtuma avasi jälleen silmiäni siitä kuinka iso kokonaisuus ihminen onkaan ja kuinka tärkeä asia on se, että pidämme siitä huolta!
Muistathan kuunnella kehosi ja mielesi viestejä!

Ihanaa loppu viikkoa <3

1

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Tanja

    Mä tykkään kans Nannan tavasta puhua ja esiintyä 🙂

Vastaa