Kiskatiimin maailman matka Tallinnaan

Olen onnellisessa asemassa siinä mielin, että lapsieni harrastuksista on mukaan tarttunut monien onnellisten hetkien lisäksi myös mahtavia ystäviä. Kentänlaita elämä ei ole tuntunut yhtään raskaalta ja sinne on aina ihana mennä, kun tietää että siellä on hymyileviä naamoja vastassa!

Muistan sen hetken, kun tapasin Outin ensimäisen kerran Empun treeneissä. Emppu pelaa tosiaan jenkkifutista Helsinki Wolverinesissa. Tiesin samantien, että tässä on aivan mahtava ja energinen mimmi joka laittaa tuulemaan asiassa kuin asiassa. Monia ilon hetkiä ollaan koettu yhdessä niin kentänlaidalla, kuin monien Wolverines pelien kiskassa. Ei ole siis koskaan ollut ajatusta, että hittiläinen taas yksi lauantai tai sunnuntai menee myyden makkaraa tai keittäen kahvia. Se on lähinnä mennyt kikatellen ja tottakai välillä myös tanssien.

Meillä oli nyt lauantaina mahdollisuus kerrankin ottaa irtiotto kentänlaidasta ja päättettiin suuntaa päiväristeilylle Tallinaan ihan vaan nauttimaan auringosta, hyvästä ruuasta ja eritoten loistavasta seurasta. Shoppaillua ei ollut siis luvassa, koska ei oikeasti haluttu kiirehtiä mihinkään. Syötiin hyvin, naurettiin ja kuultiin myös faktoja siitä miten miesten tulee lähestyä naisia. Isäpuoli opetti nuorta herraa 😀 😀

Koitettiin ottaa tai siis kysyin Outia josko hän voisi muutaman kuvan napata satamassa missä aukeasi Tallinna, no ihan ei mennyt putkeen tai joo ehkä tällä kuvalla on joku isompi tarkoitus mitä en vaan tajua.

Nähtiimpä matkalla takaisin Mikkie mouse laivakin johon mun olisi tehnyt mieli uida, koska voi päivää kuinka siistiä olisikaan matkustaa sellaisella laivalla.

Ystävyys on upeaa, kun sen voi löytää periaatteessa mistä vaan. Etenkin tää, että lasten harrastuksista löytyy upeita ihmisiä jotka elää sitä samaa rumbaa ja salsaa on hieno juttu. Niiden ihmisten kanssa loppupeleissä kuitenkin viettää hyvin paljon aikaa. Jefukautta on vielä muutama peli jäljellä joten kentänlaidalla tullaan olemaan pitkälle syksyyn asti.

Ootko sä saanut lasten harrastuksista elämääsi ystäviä?

Ystävät on elämän suola ja sokeri, niiden kanssa pystyy jakamaan niin ne hyvät kuin huonotkin hetket! Ja vaikka ystäviä ei näkisi välillä usein, on ne siinä lähellä aina!

Halauksia alkaneeseen viikkoon, maanantai on mahdollisuuksia täysi <3

 

0

Vastaa