Kiitos viestistäsi, olen lomalla ja paikalla seuraavan kerran 16.4.

Olin viime viikolla talvilomalla, viimeksi tuollaista herkkua ollut vuonna 2014. Me karattiin nuorimman edarini kanssa ulkomaille viikoksi.

Otettiin suunnaksi kanarian saaret, mukana oli myös paras ystäväni ja hänen poikansa. Meil oli siis virallinen huudimutsien kevätretki. 😀 Kohteena saarilla oli Maspalomas. Suunnitelmissa oli ottaa ihan rento irtiotto ja nauttia D-vitamiinista auringon muodossa. Lento saarelle kesti sen kuusi tuntia. Vaikka kuinka siihen valmistautuu, niin kyl tollanen kuuden tunnin pätkäkin on sou boooring..joo en oo mikään pitkien lentojen ihminen selkeesti, tai sit mun pitäis saada nukkua koko matka laput silmillä. Tää on ehkä syy, miksi lomakohteet on ollu 4-5 h päässä Suomesta, koska joo mä tylsistyn koneessa. Mut hitto mä kehitän itseäni tossa lentämisessä sillä mä haluun sinne MIAMIIN joskus, pärkele!!

Viikko meni jos jonkinlaisissa aktiviteeteissa. Uitiin paljon ja nautittiin auringosta. Chillauksen lisäksi plääninä oli myös hieman visiteerata paikallisissa nähtävyyksissä. Ekaks kohteeks valittiin Palmitos Park. Joka sijaitsi muutaman kilometrin päässä Maspalomasin keskustasta. Puisto oli täynnä monenlaisia eläimiä, kukkasia ja perhosia jotka selkeesti rakastu muhun.. hirveen kiva juttu..

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa mun reaktiosta. Saatoin jähmettyä paikoilleni ja huutaa sillee hiljaisesti et voisko joku ottaa sen nyt vaan pois 😀 Okei kyllä mä aika kovaa huusin, et hyvää päivää ottakaa se pois musta 😀 Ihan kun se raukka olis mulle jotain tehnyt, mut jestamandeera ku iski paniikki päälle..Puistossa oli paljon nähtävää ja koko päivähän siellä vierähti.

 

 Käytiin tutkailemassa myös Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit ja uimassa Atlantin aalloissa.

Hiekkaranta jatkui silmin kantamattomiin ja väkeä oli paljon nauttimassa pehmeästä hiekasta.

Tehtiin ostosretkiä niin Las Palmasiin ja Playa de Inglesiin, joista löytyi mukavia tuliaisia kotiin. Ja vaikka luvassa ei ollut ehkä maailman parasta tekemistä nuorison mielestä jaksoivat he kävellä kiltisti kaupasta toiseen ilman suurempaa draamaa. Sillä tulihan siellä Las Palmasin ostoskeskuksessa olevassa primemarketissa hieman (lue hieman) hullaannuttua. Taikasana edarille oli jenkkifudis ja jätskiannos niin mamma sai kiertää vielä sen rauhassa. Retki Las Palmasiin sisälsi jännitys momentteja, sillä me otettiin haaste vastaan nimeltä PAIKALLISBUSSIT. Hirveen kilttejä noi kuskit oli, oltiin nimittäin takas tulo matkalla ajamassa kauniisti ohi bussiaseman jossa meidän olisi tullut jäädä pois. Kuski huikkasi pysäkillä, että huhuu Ladiiiiiies 😀 Onneks hän huhuili, koska saa nähdä missä oltais oltu sen jälkeen. Toinen avulias bussikuski ilmaantui eteen, kun ajateltiin, että voidaan ottaa seuraava etappi hieman pidemmällä linjalla. Juu, se olis ollut todella pitkä linja. Sillä se ei mennyt nimittäin Maspalomasiin ollenkaan.. Et silleen!! Ihmeen kaupalla päästiin kaikkiin paikkoihin silleen kivuttomasti ilman et eksyttiin 😀 Erityisesti  mieleen jäi, lauantaina hotellin lähellä olleet paikalliset markkinat joissa oli paljon paikallisia käsityöläisiä myymässä omia tuotteitaan. Kyseinen lasimyyjä puhalsi paikan päällä mieleisiä hahmoja. Oli ilo nähdä markkinoilla muitakin myyjiä, kun näitä feikki sälää myyviä rivimyyjiä.

Hotellissa oli hyvä tunnelma ja asukkaita oli niin briteistä, irlannista, skotlannista. Hyvin ystävällinen ja avulias henkilökunta, jotka pitivät huolta vieraistaan. Ruoka oli hyvää ja masut saatiin kyl täyteen. Nyt tosin fiilis sellanen, että höttöleipää ja ranskalaisia ei tuu syötyä pitkään aikaan. Mä ikävoin tummaa leipää koko viikon ja joo siis tiedättekö kuinka hyvältä puuro ja kunnon kahvi maistui eilen aamuna?

Takas palattiin tosiaan sunnuntai iltana, kone oli hieman myöhässä muutaman muuttuvan tekijän takia. Ja voin kertoa, että kyllä mul oli iso ikävä kaikkia ihania ja rakkaita täällä. Hyvin siisti olla siis bäck!! Duuniin palaaminen meni kivuttomasti. Paljon oli joo töitä, mut ne meni silleen jouhevasti eteenpäin. Oli mua pienellä källillä muistettu..mun puhelin oli vuorattu täyteen post-it lappuja 😀

Viikon loma teki hyvää ja nyt jaksaa ottaa haltuun isojakin duuniprojekteja ja painaa ne läpi vielä ennen kesää. Ison hymyn sai aikaiseksi se, että täälläkin oltiin päästy keväiseen luukkiin. Lumet sulaneet ja lämpötilat ovat koko ajan nousussa. Kyllä se kevät tulee sieltä ja sen jälkeen voi toivottaa tervetulleeksi kesän. Joka toivottavasti tänä vuonna on huomattavasti parempi mitä viime vuonna. Koska onhan nää pisamat kivoi..

Oikein ihanan keväistä tiistaita, hän on takas taas. Automaattinen meili vastaus poistettu ja täällä ollaan täynnä positiivista energiaa. Mä lähetän sulle oikein paljon halauksia päivään. Tänään vedetään isoo treenii eiks jeah? Nyt kun ilmat alkaa olla suopeita pääsee starttaa ulkotreeni kaudenkin. Mä potkaisin sen eilen käyntiin velolla ja suunnitelmissa on ottaa malminkartanon portaat haltuun pian. Hihkase ihmeessä, jos haluut tulla mukaan ni vedetään kunnon HC kevät treenit 🙂

-oot tärkee ja upee just sellaisena kun oot <3 –

 

3

Vastaa