Kiireinen lounastelija

Nuudelit, salaatti, Saarioisten pinaatti keitto! Niistä kasaantuu aika usein pikalounas arkena työpisteen äärellä! Kiire ja naputus kuuluu, ruoka jäähtyy tai suu palaa!! Tämä toistuu melkein jokaisena päivänä arkena!

Miksi pyöritän lounaani aina niin, miksi en vois nauttia sitä rauhassa ja syödä sen ajatuksella ilman ctrl c näppäin yhdistelmää!
Päädyin kokeilemaan vaihtoehtoa rauhallinen lounas Porvooseen! Toki lähemmäksikin olisi voinut jäädä, mutta suunta oli sille suunnalle niin päätin yhdistää kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Onko sun lounas päivän kiireisin ateria? Ehditkö maistaa mitä syöt vai vedätkö vauhdilla sen ja jatkat hommia? Onko rauhallinen lounas vaan vapaa päivien herkkua?

Autoparkkiin ja suunnaksi Porvoossa sijaitseva Zum Beispiel  joka sijaitsee aivan vanhankaupungin sisäänkäynnillä Brumbergin naapurissa!

Olin kuullut vaan ja ainostaan hyvää tästä ravintolasta! Ravintolan miljöö hehkui lämpöä, luomuruokaa helposti ja nopeasti lounasaikaan!

Suussa sulava hampurilaispihvi, täydellinen salaatti annos ja leivät jotka vei kielen melkein mukanaan johti siihen, että tänne tulen uudestaan!

Suosittelen siis suuntaamaan Porvooseen lounaalle, sillä tässä paikassa ei tarvitse polttaa kieltä kuumilla nuudeleilla!

Täydellinen rauhallinen lounas, joka kruunasi pöörfekt dein jonka voi helposti lopettaa illan Cooperin juoksemiseen! Kiitos seuralle oli hyvin siistiä rauhoittaa lounas kerrankin näin!

Jos vastasit alku kysymyksiin pikalounas ajattelulla uskallatko ottaa nyt haasteen vastaan! Ensi viikolla tee irtiotto ja marssi syömään lounas rauhassa jonnekin muualle kuin työpisteesi ääreen!

Ihanaa keskiviikkoa juuri sinulle <3

1

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

 1. annikarintala

  Nam miten hyvältä näyttää!!! Mä syön lounaan yleensä pikkumiehen tahtiin, mutta toisaalta Ilmari sormiruokailee joten äiti saa lusikoida rauhassa samalla kun pikkuinen syö sormin ?

 2. Tanja R

  Itsehän hyppään vähintään kerran lounaan aikana vastaamaan kutsukelloon. Ei saada poistua osastolta lounaille tai päivällisille. Mutta kun sulla tuo mahdollisuus on, niin käytä ihmeessä sitä useammin!

  1. nooralofgren

   Voin kuvitella tuon lounastamisen 🙁 Siinä syödään silloin kun voidaan!
   Joo tää oli harvinaista herkkua mullakin 😀 Yleensä se on perus koneen edessä toisella kädellä tietokonetta näpytellen ja toisella kauhoen ruokaa suuhun peläten, että puhelin soi sillä samaisella minuutille 😀

Vastaa