Keräilijät

Tiedätkö sen ihmistyypin sosiaalisessa mediassa, jotka haalivat paljon seuraajia itselleen, mutta muutaman tunnin tai päivän kuluttua tämä ihmiskunta onkin päättänyt lopettaa seuraamisen! Kutsun heitä keräilijöiksi!!

FOLLOW ME, I WILL UNFOLLOW YOU!

Jokainen tehköön omalla tyylillään ja seuratkoon ketä haluaa tai olkoon seuraamatta takaisin jos näin on! Mutta siinä vaiheessa omasta mielestäni ei enää pidä lähtee huutelemaan jos sosiaalinen media käyttäytyminen myös sinua kohtaan muuttuu!

Termi niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa istuu tähän kulttuuriin täydellisesti! Sillä se miten käyttäydyt, sen myös yleisesti ottaen saat myös takaisin niin hyvässä kuin pahassa!

Mulle seuraajien luku/seurattavien luku ei ole koskaan ollut sellainen mitä vahtaisin! Mulle enemmänkin se on tärkeää mitä sisältöä nään ja pystyn itse tarjoamaan. Keräämään ympärille sellaiset samanhenkiset ihmiset, jotka arvostavat samoja meininkejä kuin vaikka minä! Seuraan niitä, jotka saavat minut hyvälle tuulelle ja toivottavasti omalla käyttäytymiselle pystyn antamaan saman takaisin!

Joten lyhyesti virsi kaunis teet miten haluat, se on sinun tapasi! Mutta muista, että sinun tapasi ei ole kaikkien tapa, joten osaa myös arvostaa tätä!

Upeeta viikonloppua <3

Kiitos, että luet ajatuksiani 

 

0

Vastaa