Kentän laita kausi alkaa N.Y.T!!

Kevät on selkeesti päällä ja kesä kovaa vauhtia tulossa, kun katsoo kalenteria. Kentän laita päivät vedetty yhteen kalenteriin ja kyllä seuraava viikonloppu ilman mitään fudis/jefu juttuja on sitten juhannuksena. Ei siinä, mä tykkään noista menoista kalenterissa isosti!!

Kentän laidalla on hyvin siisti viettää aikaa, etenkin jos on hyvät ilmat. Tykkään seurata peliä läheltä ja kannustaa joukkueita taistelemaan. Elää hetkessä mukana ja nähdä edareiden ilon, tukea jos kaikki ei menekään silleen kuin oli ajateltu.

Onko tää sitten uhraus omasta treenistä/ muista menoista jos haluaa olla paikalla peleissä?

Viikossa on 7 päivää johon, mahtuu monta tuntia milloin voi tehdä omia asioita. Joten se ei ole uhraus, että laitan edareiden ja teinin jutut etusijalle. Ne on kuitenkin se PRIORITY 1, aina ollut ja tulee aina olemaan. Viime kesä antoi hyvää vauhtia ulkotreenaamiseen, sekään ei siis ole mikään ongelma jos aikataulut veisi päivän treenin. Sillä mikä jottei sitä voisi vääntää treeniä ulkona. Kaksi kärpästä, yhden iskulla. Mun treenaaminen ja menot on aina järjestettävissä silleen, että kukaan ei kärsi. Ja Kyllä mä saan tähän fudis/jefumutsi aikatauluun mahtumaan hyvin myös golf kiekat. Se kausi potkaistiin käyntiin kanssa tällä viikolla, päivänä jolloin kentällä näkyi niin aurinko, sade, raekuurot ja känkkäränkkä Noora. Et yläfemmat vaan sinne peliseuralle, joka jaksoi katsoa sen menon. 😀

Kolme pinkkiä palloa vesi esteisiin!!

 

Lapsien ja nuorten liikkuminen on kuitenkin super iso ja tärkeä juttu. Se, että jokainen lapsi ja nuori pääsee harrastamaan/ kokeilemaan sitä mitä tykkää. Nykyään noita lajejakin on niin paljon mitä voi harrastaa, joten ei pitäisi ainakaan siitä jäädä kiinni, jos eka laji ei sitten tunnukaan omalta. Sitten, kun se laji napsahtaa kohdalle sen kyllä näkee lapsen/ nuoren silmistä ja hymystä. Se on huikee juttu, kun se harrastaminen lähtee omasta kiinnostumisesta johonkin. Silloin ei tarvii treeneihin mairitella ja uskoisin (okei toivon samalla), että se harrastus on se pitkäkestoinen.

Kun herrasväki edarit ja teini oli pieniä, niin myönnän sen, että ohjasin heitä kokeilemaan lajeja jotka ei ollut selkeesti heidän juttuja. Silloin ikää heillä oli kuitenkin sen verta vähän, että oli pakko. Ja lajit mitä sieltä tuli ehdotuksena ei ehkä ihan vielä sen ikäisille soveltunut.

Herra nuorempi edari; halusi harrastaa hevosten selässä seisomista.

Harrastaa amerikkalaista jalkapalloa nykyään oman löydön tuloksena.

Herra vanhempi edari; halusi harrastaa puusta puuhun hyppimistä.

Harrastaa jalkapalloa, kiitos eräiden fudiksen MM-kisojen.

Teini: halusi harrastaa kukkien ja kuoriaisten (elävien) kokoelmien tekemistä.

Harrastaa: Tanssia, kiitos Korean poikien.

Eilinen kentänlaita kokemus oli vanhemman edarin peli Nummelassa. Perjantai iltapäivä, auto täynnä 14 vee kundei ja niiden koutsi-> pikkuin ruuhka turun motarilla.. Koko matkan pidin peukkuja, että tummat pilvet ei antaisi vettä niskaan. Sääjumala oli kundien puolella, ei vettä ja 0-5 voitto kotiinviemisiksi. Ens viikon lauantaina sitten Kouvolaan jefuturnaukseen. Ollaan niiden lasten ja nuorten messissä, sillä ei ne enää kauaa kysy mukaan.

Tänään ei ole kentän laita päivä, vaan kehän laita ilta.. Oon menossa tyttökaverini kanssa Kulttuuritalolle CAGE43 vapaaottelu tapahtumaa katsomaan. Niin kuulostaa varmaan korviin silleen perinteiseltä tyttöjen illalta vai mitä? Mut joo, käyppä kurkkaa itse pari matsia niin ymmärrät hyvin, että ei toi ole mitenkään huono idis viettää tyttöjen iltaa.

Upeeta viikonloppua kaikille, paljon rutistuksia ja iso hymy.

-Sååt ihana <3-

 

1

Vastaa