Kenelle se kuuluu

Onko Suomi todella niin pieni paikka pallolla, että meillä julkisuudessa olevien ihmisten tekemiset ovat myös meidän asioita ja huolia joita pitää kauhistella ja huudella ympäri ämpäri?

Mun piti tosiaan kirjoitella blogiin vasta tapaninpäivänä, mutta tää aihe nyt nosti häntänsä isosti ja päätin heittää sen ilmoille!!

Heräsin tänään joulupäivänä normaalisti aikaisin ja skrollasin instagramia siinä hetken! Silmieni eteen bongahti kuva naisesta, joka oli lomalla! Kuvassa nainen näyttää levänneeltä ja hyvinvoivalta! Silmiini osuu seuraavaksi kommentti, jonka vuoksi pyöräytin päätäni ja kysyin hiljaisesti ääneen, että anteeksi mitä silmäni lukevat??

Kuvan nainen oli Maisa Torppa, joten onko se todella näin, että mikään ei ole pyhää ja kaikki on sallittu jos elät julkisuudessa?

Eikö silloin ns. taviksillakaan ole mitään sääntöjä sosiaalisessa mediassa?
Saako sinun mielestä huudella mitä vaan jos ihminen on julkisuuden henkilö?

Minun mielestä tässäkin pätee se sama sääntö, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin älä sano mitään! Turha aiheuttaa hämminkiä omalla muka humoristisella kommentilla josta voikin sitten alkaa lumivyöryn lailla paskamyrsky!

Että jos vaikka pysyttäisiin niillä omilla tonteilla ja keskityttäisiin siihen mitä hyvää omassa elämässä on!!

Ennen kaikkea me ollaan kaikki ihmisiä ja jokaista pitäisi kunnioittaa juuri samoin kuin itse haluaa tulla kohdelluksi!

UGH, joulurauhaa vaan kaikille!!

0

Vastaa