Kellumalla sikeämpää unta

Onko sulla vaikeuksia saada unen päästä kiinni helposti?

Tuntuuko, että vaikka kuinka nukut, heräät aamulla väsyneenä?

Onko kroppasi jumissa ja aineenvaihdunta ei toimi niin kuin sen toivoisit toimivan?

MULLA ON SULLE EHDOTUS….

KOKEILE RENTOUTUSKELLUNTAAA!!

Pääsin männä viikolla testaamaan rentoutus kelluntaa Kampissa toimivaan Kellumo hoitolaan. Viime vuonna ihana joulupukki muisti ajatuksella, että mun kroppa ja mieli saattaisi tarvita tällaistä ja nyt oli aika lunastaa tuo ehdotus. Matkasin hieman skeptisin mielin kokeilemaan jotain uutta, jonka piti auttaa vähentämään jännitys tiloja kropan lihaksista, tiputtaa stressihormonia (jota viime viikolla saattoi olla enemmän mitä yleensä :D) ja ennen kaikkea pysäyttää ajatukset hetkeksi ja olla tilassa missä ei häiriötekijöistä ole tietoakaan.

Astuessani sisään hoitolaan aisteihin kantautui rauhallinen vaikutelma ja tunsin kuinka jo kenkiä ottaessani pois luvassa olisi jotain ennen kokematonta. Sain ihanan ja ammattitaitoisen vastaanoton tullessani sisään.

Luvassa oli 45 minuuttia rentoutumista, missä tiputettiin kaikki ylimääräiset ärsykkeet nollaan-> tulos täydellinen rentoutumisen tila. Rentoutuskelluminen tapahtuu tankeissa, joissa suolapitoisen veden lämpötila pyörii siellä 36 asteessa. Tällaiselle vilukissalle pööööörfekt <3

Ei muuta kuin suihkuun ja tankkiin sisään nauttimaan hetkestä joka voisi viedä parhaimmillaan mielen tilaan jossa rentoutuminen olisi luonnollista. Kellunta eteni rytmillä: 15 min rauhallista musiikkia, jonka jälkeen 30 min täydellisessä hiljaisuudessa (Eka ajatus tästä oli, et hyvää päivää mitenhän hitossa mä saan sen ajan kulumaan). Kun 30 min. täydelistä hiljaisuutta on takana luvassa oli 5 min rauhallisen musiikin tahdissa palaaminen tähän maailmaan.

No miten se meni? No kuule, se meni silleen, että eka 15 min kuuntelin rauhallista musiikkia pimeässä ja lämpimässä tankissa nauttien veden tuomasta painottomuuden tunteesta. Sen jälkeen en sitten voikaan sanoa muuta kun, että oli tosi kiva 5 min herätys 😀 JUMANKEUDA MÄ OOON NUKAHTANUT SIELLÄ 😀 😀 Eli siis täydellinen rentoutuminen mulle CHECK!!! Siinä sitten, herätessäni tähän maailmaani pikkuisen pölmistyneenä, tunsin kuinka kehon lihakset oli rentoina ja fiilis oli hyvin energinen.

Kellunnan jälkeen tarjolla oli teetä ja hetki aikaa vielä rauhassa virkistyä tähän hetkeen.

Kellumon hoitaja kertoi myös, että seuraavan yön unen laatua kannattaa tutkia. Koska rentoutuskellunta saattaa vaikuttaa joillain henkilöillä siihen. YEP, aamulla herätessäni huomasin olevani hyvin hyvin virkeä joten edellis yö on ollut todella sikeää ja tasaista unta. Oli hyvin hyvin upea kokemus ja lähetän joulupukille ison kiitos halauksen, teki niin hyvää!

Suosittelen lämpimästi varaamaan ajan rentoutuskelluntaan ja kokeilla rentoutumista aivan uudella levelillä. Kroppa ja mieli kiittää aivan varmasti sitä päätöstä!

Halauksia tiistai aamuusi ja ennen kaikkea stressitöntä viikkoa, ensi viikolla katsokaas päivä pitenee ja ollaan menossa kesää kohti kovaa vauhtia 😀

1

Vastaa