Just Chill

On aika rauhoittaa arki ja tunkea aikataulut hetkeksi pois mielestä.

Se olis joka vuotinen suklaarasioiden kanssa taistelu aika hollilla. Ollakko tunnollinen ja maistaa kaikkia vai tehdäkö perinteiset eli valikoida parhaimmat ja jättää ne ananas likööri konvehdit syömättä. En ymmärrä miksi niitä pitää edes tunkea sinne. Ei ymmärrä sitten olleskaan, tai tietty joku niistää tykkää, koska ne on rasioissa mukana joka vuosi.

Edessä viiden päivän täydellinen nollaus duunista ja siitä aikataulusta mikä on nyt viimeiset pari viikkoa pörränyt päällä. Tulee hyvään saumaan lepohetki , koulu ja duuni duo vei aika hyvin mehuja syksyn ja alku talven. Nyt voi nostaa jalat pöydälle, käpertyä sohvalle ja katsoa telkkarista piirrettyjä ja nauttia siitä, että tietokonetta ei tarvitse avata.

En ole ollut mikään super joulu ihminen koskaan, joten joulu on enemmän sellainen rentoutus ja kaiken kivan tekemisen pidennetty vapaa hetki ihanien ihmisten kanssa.

Nautin siitä, että saan kikkailla edareiden ja teinin kanssa

Nautin siitä, että voin mennä tyhjälle salille vetämään jouluaattona treenit

Nautin siitä, että näen tärkeiden ihmisten hymyn ja hyvän fiiliksen

Se on mun joulun taika, ei lahjat tai jouluruuat vaan se, että näet ympärilläsi hymyileviä ihmisiä.

Jouluja voi viettää monella tavalla ja yksikään niistä ei ole väärä tai sen ei pitäisi aiheuttaa kenessäkään reaktioita: Miten hän ei voi tykkää joulusta tai viettää sen noin. Tee siis joulusta rohkeasti oman näköisesi äläkä ajattele mitä muut ajattelee.

Ajattelutapa, joka pelasti mut. Sillä voin tunnustaa ihan suoralta kädeltä, että on ollut vuosia jolloin inhosin koko joulua ja sen ympärillä olevaa suorittamista ja hössöttämistä. Kunnes tajusin sen, että ei mun tarvitse. Voin viettää joulun juuri niin kun se koen omaksi. Ei tarvitse tuntea huonoa omaa tuntoa, että en lähetä joulukortteja tai osta aikuisille lahjoja. Ei tarvii ottaa siitä itseeni jos joku katsoo kieroon jos käyn salilla jokaisena joulun pyhänä. Toivon hartaasti, että sä siellä nautit omasta tavasta viettää joulua ja et ota siitä stressiä jos joku juttu ei meekkään silleen kuin sen olit ajatellut, että sen kuuluu mennä. Kunhan vaan nautit ja rauhoitat ajatukset, lepäät ja pidät itsestäsi huolta, kaikki muu menee omalla painolla eteenpäin.

Haluan toivottaa kaikille oikein ihania hetkiä suklaarasioiden kanssa ja lämmintä joulua.

PS. Suosittelen lämpimästi kaikille paljon piirrettyjä sohvalla ja kikattelua <3

 

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Annika Rintala

    Hyvää joulua <3

    1. Noora Löfgren

      Ihanaa joulua Annika sinne teille myös koko perheelle ❤️

Vastaa