Jotain uutta tulossa..

Joo, huomaan sen..

Nukuin tosi hyvin vartin yli kuuteen, mutta sit alkoi perus pyöriminen ja hyöriminen. Totesin että on oikeasti vaan fiksumpi nousta ylös ja olla herättämättä koko taloa. Yleensä lauantai aamuisin kommerran aamusalille juuri tästä syystä aikasin, koska oon pystyssä silleen pari tuntia ennen kuin edarit ees heräilee. Tänään on kuitenkin toisin, en lähde treenaamaan aamulla. Mun täytyy olla valmis kokeilemaan rajojani tossa kahden aikaan. Oon menossa ekaa kertaa elämässäni Crosfit salille. Tiedän jo nyt että mun periksiantamattomuus ei anna noissa treeneissä yhtään armoa itselleni. Masussa on miljoona sellaista jännitys perhosta, että miten tää kyt menee. Kestääkö mun olkapää ja maltanko kuunnella mun uhma ikäistä toipuvaa olkapäätä ennen kuin on liian myöhäistä. Kyllä myönnän, se on piirun verran huonopiirre mussa. Saatan sivuuttaa oireen ja sit taas tiedetään. Mutta nyt meinaan olla anturit isosti päällä ja antaa armoa sille.

Tulevasta treenistä en osaa vielä muuta sanoa kuin että, odotan sitä hyvin paljon. Tiedän että, kovaa mennään ja pääsee kokeilemaan uusia juttuja. Asenne on kohdallaan ja odottava meno päällä kropassa. On samoja fiiliksiä, kun odotti lähtö aikaa Tough vikingissa. Ei silleen tiennyt mitä kulman takaa tulee seuraavaksi. Se oli samalla jännittävää, kuin siistiä. Tulee olemaan niin siisti päivä, et hymyilyttää jo nyt isosti. Hyvin hyvin kiitollinen ja onnellinen tästä jutusta.

Mä oon joo aika yllytyshullu ja tykkään suuresti haastaa itseäni kaikkeen missä pääsee hikoilemaan kunnolla. Tänään veikkaan että, hikoilen kuin pieni possu mutta nautin samalla joka sekunnista.

Sen jälkeen kun tiputin painon ja sain fysiikkani ja kestävyyden kuntoon. Huomaan että, tykkään viedä treenin uudelle levelille jatkuvasti. Salilla on siistiä vääntää sarjoja muokatuilla liikkeillä, hifistelyä sanoisi kai joku?  Mä tykkään kehittää itseäni treenaamaan koko ajan kovemmin ja tehokkaammin. Siispä sen takia odotan suuresti tän päivästä rääkkiä.

Tosta itsensä haastamisesta ja kilpailuvietistä mainittakoon se että, mussa se on aika isona piirteenä. Tykkään siitä et voi kisailla silleen leikkimielessä. Mun vanhemmalla edarilla on tosiaan tulevana maanantaina hänen treeneissä pojat vs. vanhemmat futsal peli. Ja kyllä, mä en ole menossa häviämään sinne..vai oliko se sittenkin leikkimielinen ottelu? Hih Hih, no joo uskon että hauskaa tulee silti sillä mä oon saanut upeita vinkkejä eri kikkoihin siistiltä futiskoutsilta ja niillä tullaan loistamaan.

Urheiluhulluus on upeus ja se et uskaltaa kokeilla kaikkee. Katotaan mihin rahkeet riittää tänään. Oikein ihanaa lauantaita sulle,  pidä peukkuja että en oo ihan döööd!

– with right attitude you can do anything-

0

Vastaa