Jos haluat tuloksia, kaikki lähtee itsestäsi.

Tulokset ei synny ilman, että sä olet itse valmis siihen, ja laitat kaiken likoon. Monesti ajattelee, että ei musta oo siihen tai emmä pysty siihen vaikka kuinka koittaisin. Sen voin sanoa, että et pystykkään jos et vaihda asennetta. Mulla itselläni oli tuo asenne käytössä monta vuotta. Aina oli selityksiä tai muuten vaan motivaatio kadoksissa. Aloitus kimmoikkeita elämäntapa remonttiin voi saada monesta paikasta, mutta onko se sitten, se lopullinen ponniste? Sen vastauksen tiedät vain itse. Omalta kohdaltani se lähti loppupeleissä käyntiin oman pään sisältä. Kukaan ei mua salille, lenkkipoluille kiskonut tai katsonut söinkö terveellisesti. Eli sen vinkin haluan sulle antaa, ota siis rohkeasti oma elämäsi haltuun juuri sellaisella tahdolla ja voimalla millä sen toivot muuttuvan.

Vertaistuki

Vertaistuen puoleen liputan kaikissa elämäntapa remonteissa. Kun huomaat, että joku toinen on taistellut samojen asioiden kanssa läpi siitä saa paljon energiaa. Toki jokaisen tarina on erilainen, mutta niistä löytyy kyllä hyvin paljon samoja tekijöitä. Etenkin siellä alkutaipaleella, niitä kompastin kiviä mistä pitäisi päästä yli. Niihin on kiva saada vinkkejä ja miten ne selättää. Kun sitten pääsee kunnolla vauhtiin, on mukava löytää uusia treeni vinkkejä ja reseptejä millä maustaa omaa matkaa. Lehdistä ja netistä löytyy monia juttuja siitä miten ihmiset ovat saaneet homman käyntiin. Sen minkä minä opin tässä on, että kaikista eniten tarvitset sekä uskoa itseesi ja ymmärrystä siihen, kaikki muutos ei tapahdu hetkessä. Muutoksen eteenpäin viemiseksi tarvitset tsemppiä ja tukea ympärillesi, sillä ensimäisen perse edellä penkkaan kokemuksen jälkeen ei kannatta heittää hanskoja tiskiin. Eikä edes viidennen jälkeen, hitaasti hyvä tulee. Se, että sulla on lähellä joku ihminen keneltä voit kysellä vastaavanlaisia kokemuksia ja jakaa omiasi, on hyvin tärkeää. Voisin sanoa, että jopa yksi tärkeimmistä asioista oman päätöksesi lisäksi. Nykäise siis rohkeasti hihasta henkilöä elämässäsi, joka voisi auttaa sinua tässä. Maltti on valttia lause kuulostaa alkuvaiheessa suoraan sanottuna ihan perseestä, koska itse toivoin ainakin saavani nopeita tuloksia. Tottakai niitäkin sain, mutta suurimmat muutokset lähti vasta sitten liikkeelle kun tajusin, että minun pitää muutta monia ajattelutapoja ruokaan kohden ja treenaamiseen.

Maltti on valttia..

Silloin kun aloitin kunnolla treenaamisen treinerini kanssa Fressillä. Sovittiin alkuun kaksi tavoitetta;

  1. Kestävyys ja kunnon parantaminen
  2. Ylimääräisen vatsanahan kiinteyttäminen

Ensimmäisen kohdan kanssa homma oli helposti hoidettavissa sillä olin aivan rapakunnossa- eli treeniä ja lisää treeniä, mutta sitten tää ylimääräisen nahan kiinteyttäminen ja vyötäron esiin tuomisen kanssa. Sain vastauksen, että se on mahdollista. Mutta sen kanssa on otettava se maltti mukaan, sillä ei se niin vaan palaudu. Joillain voi olla, että ei palaudu ollenkaan. Muutoksia on tullut, mutta hitaasti tähän vuoden alkuun. Nyt kun takana on ollut kolme vuotta oikeanlaista treeniä ja safkaa mun ylimääräinen nahka alkaa kiristyä.

Lokakuuu 2017                                          

 

Tammikuu 2018

 

Vyötäröltä senttien saaminen pois on varmasti yleisin toive, ainakin meillä naisilla. Mä voin kertoa muutamia treeni vinkkejä, miten mä oon aloittanut taistelun vyötäröä vastaan. Mulla on kolme liikettä jotka on rutinoitunut mun joka viikkoiseen treeniin, alkuun ne oli I HATE THOSE liikkeitä, mutta kun niiden kanssa tarpeeksi kauan tahkosi alkoi ne maistumaan. Tässä muutama liike vinkki, joilla mä oon lähtenyt liikkeelle. (Valokuvaajalle menee iso kiitos <3  sillä voin kertoa että mua kyllä kikatutti ja puuskutti paljon kuvia ottaessa)

  • Lankku

  • Sivulankku molemmin puolin, kiertäen kyynerpäätä kohti rannetta

 

  • Vuorikiipelijä, tuo polvi kohti kyynerpäätä- (saa puhista kuten näette :D)

     

 

Muista se, että mä en ole lääkäri, en PT, enkä jumala! Mä oon Noora, entinen ylipainoinen joka treenaa näin. Joten se mikä toimii mulla ei välttämättä toimi sulla. Pidä huoli siis kropastasi ja treenaa niin miten sun järki sanoo!!!

-Sporttista tammikuun vikaa päivää sulle, sä oot tärkeä. Pidä pilke silmä kulmassa ja säihke silmissäsi.-

0

Vastaa