Ihana, ruma kasvis

Tiesitkö, että vain 1/3 kasviksista, vihanneksista ja hedelmistä pääsee myyntiin tiukan ulkonäkö seulan vuoksi?

Aurinkoinen Kipa Tiivola on aina täynnä energiaa <3

Minä en tiennyt ja myönnän, että tuo tieto pysäytti aika isosti. Siis Herregyyd, eihän ne kasvikset sille mitään voi jos ei ole saaneet täydellistä väriä tai omaa, vaikka pienen tumman kolhun itsessään! Ne saattaa silti sisältää sydämen, joka on puhdasta kultaa! Okei myönnän, että vein ajatuksen liian pitkälle, mutta hitsit siis mulla tuli jopa pahamieli niiden takia jotka ei seulaa läpi pääse.

Pääsin eilen vaikuttajatapahtumien ja Humblen valokuvauskouluun, missä tarkoitus oli juuri kuvata rumia, mutta silti kauniita kasviksia. Kuvaaja ammattilaisena meitä ohjeisti Janne Pappila. Oli siisti huomata, kuinka pienillä muutoksilla kuviin sai erilaista eloa.

 

Humble sinänsä on huikee juttu, jos et vielä ole testannut heidän tuotteitaan. Niin suosittelen lämpimästi.

Humble perustettiin ajatuksesta, että hyviä, rehellisiä ja luonnollisia välipaloja ja juomia on mahdollista tehdä uhraamatta makua.

Kaikki tuotteet on kehitetty käyttäen 100% luonnollisia raaka-aineita. Tuotteet tarjoavat terveellisen energianlähteen järkevällä ravintosisällöllä – täydellistä aktiivisesti eläville ihmisille sekä heille, jotka pyrkivät tekemään kaikin puolin vähän parempia valintoja.

Itse yllätyin positiivisesti maistaessani Humblen fruitbite hedelmävälipaloja, miten joku voikaan sisältää niin paljon puhdasta makua. Tykkäsin isosti ja tiedän, että mun välipalavammalle saattoi juuri löytyä the pelastaja 🙂

Tapahtuma itsessään oli upeasti järjestetty, koska niin kerronpa tarinan iltapäivällä mamman kanssa kauppaan! Oltiin vihannes osastolla paasasin hänelle, että ei pidä ottaa kauniimpia kasviksia ja sit kerroin miks näillä osastoilla on niin erilaiset valot kuin muualla. Kiitos Monna ja Johanna upeasta aamusta <3

Ja siis tosiaan ostin niitä hieman klommoja saaneita vihanneksia mamman 70 vee voileipä kakkujen aineksiksin! Koska ne juuri ansaitsee paikan siinä kakussa!

Punnitkaa vaihtoehtoja ja tehkää valintoja jotka tuntuu omalta kohdalta hyvältä! Oli kyseessä sit vaan hedelmän valintakin, luota itseesi, se kantaa pitkälle!

Aurinkoista lauantaita kaikille, ootte tärkeitä!

0

Vastaa