Hyvinvointia isolla sydämellä

Tasan viikko sitten käynnisteltiin Oot upee tiimin kanssa lauantai aamua Viikinlahti Campuksella Keuruulla!

Se oli vihdoin täällä, meidän ihka eka hyvinvointi viikonloppu! Edelleenkin olen sanaton siitä onnesta ja ilosta mitä tuo viikonloppu toi tullessaan! Kuinka paljon sen eteen tehtiin töitä jotta jokaikinen paikalle tulija saisi mukaansa kokemuksen ja muistoja jotka kantaisi mukanaan koko elämän <3

Perjantain kaunis täysikuu valaisi ajoreittiämme, kun kurvailemaan yhdessä Outin, Tiinan ja Terhin kanssa Helsingistä Keski-Suomeen!

 

Autossa tunnelma oli odottava ja nauru raikasi! Oli ihana saada mukaan ystäviä täältä nauttimaan omasta ajasta ja viettämään aikaa hyvien treenien, luentojen, rentoutumisen ja enenen kaikkea oman ajan kanssa! Koin suunnatonta intoa siitä, että saan olla mukana luomassa noita kokemuksia!

Ihka eka Oot upee Hyvinvointi viikonloppu järjestettiin siis Viikinlahti Capuksessa Keuruulla, joka on siis entinen Suomen armeijan yksikkö! Saavuttuamme perille huomasin itsessäni ison kunnioituksen nousevan ja ryhdin parantuvan! Olinhan saapunut tiloihin missä moni alokas oli aloittanut yhden elämänsä tarinan!

Lauantaina ohjelmassa oli paljon juttuja!

Aamupalan jälkeen ensimmäiset luennot joista suunnattiin tekemään kehonpainotreenia pakara/keskivartalo alueelle! Itse sain parhaan palkkion juuri tuon treenin aikana.

Se, kun valmentajana näet sen motivaation!

Se, kun valmentajana näet sen omien rajojen ylittämisen!

Se, kun valmentajana näet sen ilon ja hyvänolon!

TIEDÄT ONNISTUNEESI!!

Viikonloppu tarjosi paljon oivalluksia varmasti niin asiakkaille, mutta tälleen koutsina niin voin sanoa suoraan, että myös itse opin itsestäni uusia juttuja! Kaikki luennot avasi silmiäni vielä enemmän ja tuki niitä ajatuksia mitä päässäni pyöri!

OLE ROHKEASTI SINÄ!

Viime viikonloppu loi kyllä isoa uskoa siihen, mitä kaikkea sitä ihminen pystyykään olemalla rohkeasti se mitä oikeasti on! Uskomalla itseensä ja ennen kaikkea kokeilemalla uusia juttuja!

Viikonlopun ryhmähenki oli sanoin kuvaamaton! Yksin tai yhdessä tulleista muokkaantui timanttinen joukkue/ryhmä jossa tuettiin, kannustettiin ja jaettiin avoimesti ajatuksia ja tuntemuksia!

Tämä viikko on mennyt ajatuksissa siitä mitä me oikeesti tehtiin viime viikonloppuna!

Me tarjottiin juuri sellainen vuoden 2020 aloitus mikä meidän haaveena oli! Me tehtiin se tiiminä!! Ennenkaikkea me uskottiin meidän juttuun ja siihen, että tää on se mihin kaikkien kandee tulla!

TAHDON KIITTÄÄ SYDÄMESTÄNI TIIMIÄ JA ENNEN KAIKKEA TEITÄ KAIKKIA IHANIA IHMISIÄ, JOTKA OLITTE MUKANA VIIKONLOPUSSA! TIPPA LINSSISSÄ MUISTELEN VIIKONLOPPUA ONNELLISENA!

Toivon myös, että ensi kerralla myös sinä olet mukana joten stay tuned! Syksyllä järjestetään vuoden 2020 toinen Oot upee viikonloppu tarkemmat tiedot myöhemmin!

Luvassa on viikonloppu jota kannat isosti sydämessä loppu elämäsi!

Oot upee <3

 

0

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Annika

  Aivan mahtava juttu!
  Voin kuvitella sen fiiliksen kun tajuaa että mä ja me todella tehtiin tää ja mä oon täällä nyt tärkeässä roolissa ?

  1. nooralofgren

   Oli kyllä niin upee fiilis ja edelleen oon välillä silleen mitä tuli tehtyä <3

 2. Tanja R

  Wau, ihan huipusti saitte suunnitelmat todeksi <3

  1. nooralofgren

   ❤️❤️❤️❤️

Vastaa