HyväPaha kilpailuvietti

Myönnän ihan rehellisesti sen, että omistan aikamoisen kilpailuvietin urheilussa. Terveen kirjoissa mennään sen kanssa, mutta en todellakaan ole missään vaiheessa luovuttamassa ennen kuin olen edes yrittänyt voittaa 😀 Terveellä tavalla kilpailuvietti on omasta mielestäni hyvä asia etenkin urheilussa. Loppupeleissä sitä kuitenkin haastaa itseään ja suoriutumaan paremmin kuin toinen tai ylittämällä omat tavoitteet!

Mitäs sitten käy jos kaikki ei menekään niin kuin sitä ajatteli ja tulee vaikka turpaan jossain lajissa! Meneekö se sitten ihonalle?

Jos sanoisin, että ei häviöllä ole väliä valehtelisin! Alkuun saatan olla hieman nollasta tuhanteen, mutta itselleni koska toki ymmärrän aina sen, että voittaja on ollut parempi. Silloin tiukan keskustelun saa kuka muukaan kuin minä itse ja ehei en todellakaan jätä sitä siiven vaan mielelläni haastan uuteen kohtaamiseen lajissa kuin lajissa sillä rakastan haastaa myös itseäni suorittaman paremmin. Jotkut voivat sanoa ja ajatella, että aina ei pidä kisailla ja kilpailla urheilussa! Itselleni entiselle ylipainoiselle jokainen urheilusuoritus on haaste kovempaan ja terveellisempään keskilinjaan elämässä! Eli sallittakoon kilpailu itseni kanssa 😀

Kilpailuvietti otti iskun ja sisuuntui eilen! Olin vanhemman poikani kanssa paossa sadetta Sellon Bowlcircuksessa keilaamassa. Jo ensimmäisen erän jälkeen tiesin, että kumpainenkaan ei ollut tullut hölmöilemään vaan nyt katsottiin oikeesti missä mennään!

Ottelu oli tiukka ja viimeisille minuuteille asti koitin kuroa ekassa erässä tapahtunutta uuvahdusta omalla kohdalla! Oli kikattelua ja naurua, oli pientä ajanviivytystä ja yskimistä kun toinen oli lähdössä heittoon! Oli perus kisafiilis päällä!

Kyllä me liekitettiin toisiamme ihan huolella, niin äiti kuin poika! Terveellinen sparraus koko ajan! Ihan loistava sadepäivän action!

Pelihän nyt kuitenkin meni niin, että oon tässä jo huudellut revanssia. Sillä kyllä otin lapseltani kuokkaan 296-235 pisteillä, pärkele!! En ole huono häviäjä, mutta en todellakaan niele vielä tätä! Hih Hih!!

Oletko sä kilpailuviettinen, entä kestätkö häviön niin kuin aikuiset?

Halauksia keskiviikkoosi <3

Jos sää jumala on messissä se ei heitä tänään vettä niskaan ja me päästään hurvittelemaan Linnanmäelle!

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Clarissa Pajukoski

  Kyllä viettiä löytyy. Tosin ei nyt ihan joka asiassa. Itsensä ainakin haluaa voittaa! Ja muuten, tuli tetris kaksintaistelussa kirottua kun hävisin ja piti vaa uudestaan kokeilla ja tosissaan yrittää. 🙂

  1. Noora Löfgren

   Just näin, itsensä haastaminen ja voittaminen on se kaiken a ja o ❤️
   Tetris on helvetillinen just ton takia 😀

Vastaa