Hyttysten rakastama

Astut auton ovesta ulos, tyhjennät takakontin ja huidot samalla miljoona uutta ystävääsi kauemmas.

Ei auta ne ovat haistaneet sut. Ne ovat aistineet, että eliitti veri on saapunut maille.

Hyttyset nuo turjakkeet joilla varmasti on joku todella tärkeä homma tässä maailmassa. En vaan ole keksinyt mitään muuta kuin sen, että ne tarvii verta ja ilmeisesti mun veri on just yks niiden suosikki lajikkeista. Huitominen jatkuu, kun odotamme teinin kanssa vene rannassa kyytiä saareen juhannuksen viettoon. 10 minuuttia ja nilkat ja niska on aivan syöty.. Mitähän helvettiä tästä tulee?

Kyllä olen lukenut, että on olemassa ihmisiä joiden ympärillä kyseiset hyönteiset tuppaa pörrää enemmän. Ilmeisesti arpa onni on suosinut mua siinä, sillä juhannuksen yhdeksi hyötyliikunnaksi voin viivata itselleni huitomisen ja karkuun juoksemisen. Se ei muuten auttanut, koska pirun nopeitakin ne vielä on. Kärsitään sitten punaisista paukamista, voinhan olla summer 2018 tyylin edellä kävijä. Vaikka herkkupala olinkin hyttysten mielestä, omaan näköjään vahvan ihon sillä kutina ei sitten ollutkaan vaiva laisinkaan, kun paukama oli iholla se sitten vaan oli siinä. Jotain hyvää tässäkin paksu ihoisuudessa siis on.

Juhannus 2018 oli jo etukäteen siis päätetty hyttysten juhlaksi. Juhlin sen heidän kanssaan Saimaalla Kontiosaaressa mökillä. Tarkoituksena oli ottaa chillii hetki, ladata akkuja, kikkailla teinin ja edareiden kanssa. Uidan, soudella, riekkua katolla, siirrellä kukkapenkkiä ja kirkua jos joku peukaloa suurempi otus koitti lähestyä. Ilmojen kannalta Kontiosaari tunnetaan nimellä kaikki sää ilmiöt on vedettävä isosti!!

  • Jos on, helle se on oikeasti helle
  • Jos on, myrsky se on oikeasti myrsky
  • Jos sataa, ni sit melkein uidaan
  • Jos tulee, ni sit voi sanoa hyvästit lippiksille

 

Nauru ja hymy oli isosti mukana ja niin se hyttysten huitominen. Polkupyörällä melkein kaatuminen niin että herra vanhempi edarin (alias Messi joka kuulemma rakastaa peltotöitä) sääriluu murtui.

Päästiin melkein teinin kanssa uimaan, kun käytiin kokeilemassa kuinka kovaa voi soutaa selällä. Mukavasti myös toi järvi kantaa ääntä. Vihje; ei siis kannata laulaa mitään maailman korkeimpia kappaleita jos ei halua naapurisaarista lähtiessä venerannasta kotiin kommenttia: hieno ooppera oli eilen illalla. JEAP!!

Hyttysistä viis, mut kyl sielu lepäs ja kroppa rentoutui. Oon valmis tähän viikkoon..Duunii, treenii, futispelii, paljon huikeita juttui tulossa isoo hymyy ja hyvää fiilistä <3

Lähetän aurinko halauksen aamusi, ja tsemppaan sua muuten kokeilemaan hyttysten huitomista hyötyliikuntana seuraavalla kerralla.

-kesä on kiva <3-

 

 

 

 

1

Vastaa

Close Menu