Hymy

Ootko koskaan ajattelut, kuinka voimaa antava voi yksi hymy olla?

  • Se voi pelastaa päivän
  • Se voi pelastaa hetken
  • Se voi antaa uskoa
  • Se voi kuljettaa läpi vaikean hetken
  • Se voi saada aikaan naurun ja kikatuskohtauksen

Hymyn voima on käsittämätön, sillä saa niin paljon hyvää aikaiseksi ja kaiken lisäksi se on hyvin tarttuva.

Mua saatetaan pitää välillä jopa hieman pöljänä, koska kyllä! Mä hymyilen paljon. Mä olen näyttänyt aina hymyllä sen mikä fiilis mulla on. Moni saattaa hätkähtää sitä että, jos joku tuntematon hymyilee. Mutta ootko ajattellut asiaa näin että, voi olla että just äsken hän ei hymyillyt. Mutta sitten hän sai hymyn joltain toiselta ja tahtoo sen antaa eteenpäin. Ja ootko ajattelut asiaa koskaan niin kuinka hyvää kasvolihas treeniä hymyily on ? 200  eri lihasta tekee muuten töitä silloin kun hymyilet, että aikamoista bodaamista.

Mä tiedän, että mulla on ainakin monia eri hymy typpejä. On hymy jossa mukana on koko sydän, on hymy jolloin hymyilen enemmän silmillä kuin suulla. On hymy jolloin saattaa olla mielessä joku pikkuinen jäynä tms. Olen huomannut myös että, mun hymy on muuttunut hieman tässä vuosien aikana. Olen nimittäin saanut sinne takaisin sen mikä oli hieman kadoksissa niinä vuosina jolloin olin ns. kadoksissa painoni kanssa. Kai se menee sillälailla, että jos sulla on oikeesti hyvä fiilis niin silloin se näkyy kyllä ulospäin hehkuna hymyssäkin.

Ootko sä koskaan miettinyt monta eri hymy tyyppiä sulla on…

Sää ja vuoden ajat saattaa aiheuttaa monille sen, että tuolla kuljetaan pää hieman alaspäin. Silloin kun aurinko paistaa ja on lämpöä monet ihmiset hymyilevät kun hangon keksit. Ja sitten kun, no kurkkaa rohkeasti  ulos ikkunasta on tollainen hieman harmaa keli ni ei se ihan heti sieltä pamahda päälle. Mut mitäs jos saisitkin sen hymyn joltain toiselta jo ennen kuin ajattelet sitä minkälainen sää ulkona on tai ennen kuin kohtaat sen ensimäisen ongelman vaikka töissä?

Mistä mä nappaan hymyjä?

Joku hyvä biisi, joku paikka missä on tapahtunut jotain kivaa, joku tuoksu, joku tunne tai ajatus. Se kun näkee kuinka hyvä olla jollain on. Se kun tietää että tulossa on hyvät treenit tai muuten vaan siisti päivä. Ajatus siitä että tänään on päivä josta mä teen huikean. Ajatus jostain tärkeästä ihmisestä. On monia juttuja jotka tuo sen esiin. Toivottavasti sullakin. Anna siis mennä, laita hymy rohkeasti kiertämään.

Hei mä kerron sulle salaisuuden tässä ja nyt. Sillä tiekkö just tällä hetkellä sä siellä, just sä saat mut hymyilemään. <3

 

 

 

0

Vastaa