Hymy pyllyyn

Onko sun lähellä ihmisiä, jotka ovat yleisesti ottaen hyvällä tuulella?

Hymyilevät ja nauravat paljon ja ottavat muutenkin jokaisen päivän avosylin vastaan mitä ikinä se sitten tuokaan. He ovat yleensä ihmisiä jotka antaa muille ihmisille omalla olemuksellaan paljon voimaa ja energiaa. Heitä on helppo lähestyä ja heidän lähellä on mukava olla.

Mitä jos tällainen ihminen aloittaakin aamun silleen, että herää väärällä jalalla. Ja kaikki mitä ikinä tapahtuukin, menee päin persettä.

 

  • Kaadat aamulla maitoa kahviin, joka on pilaantunutta.
  • Unohdat koneen kotiin ja muistat sen autossa.
  • Haet pakettia jonka piti olla postissa, mutta se ei olekkaan siellä.
  • Astut vesi lammikkoon niin, että kengistä kuuluu vaan swuips.
  • Huomaat töissä, että viikonlopun aikana tehdyt muutokset järjestelmissä aiheuttaa major ongelmia normiduunissa
  • Järjestelmät tökkii ja tökkii.
  • Oot unohtanut eväät kotiin.

Päivä alkaa tuntua jo pikkaisen siltä, että mitähän tässä vielä siunaantuu..Hymy alkaa olla silleen hyvin kaukana, koska mikään ei yksinkertaisesti onnistu. Kaikki mitä ikinä tahansa tekee, menee ei sillä tavalla miten sen kuuluisi mennä. Kun on yhdestä vastoinkäymisestä silleen selvinnyt niin kulman takana odottaa jo uusi. Miten tosta selviää ilman, ettei kiroile tai menetä hermojaan.. No ei mitenkään!!

Ja jos huomaat niin yks veen kynsikin puuttuu 😀

 

Kyllä positiivisillakin ihmisillä on perse päiviä jolloin voi näyttää keskaria pelikuvalle!

Ja hyvä niin, koska ei se olisi mun mielestä aito ihminen jos voi väittää, että kaikki on aina hyvin. Se olisi jopa hieman huolestuttavaa. Kuitenkin me kaikki ollaan ihmisiä jotka elää ja tuntee ja se on ihan normaalia olla pahalla päällä. Se miten niistä hetkistä pääsee yli onkin sitten oma tarina. Uskon, että jokaisella meillä on omat keinonsa kanavoida se kökkö fiilis jotenkin. Oli se sitten liikunta, musiikki, ulkoilu, puhelu tai jopa kyyneleet niin anna mennä. Päästä se kökkö ylos sieltä ni homma skulaa taas.

Miksikö mä tästä nyt kirjoitan on se, että mulla oli eilen tälläinen päivä: PERSE EDELLÄ PUSKAAN PÄIVÄ!

Kaikki vaan meni jotenkin mönkään ja tuntui, että on ihan turha koittaa ees mitään kun homma on jo valmiiksi sovittu menemään ei niin kuin strömsössä. Myönnän vitutti ihan suoraan sanottuna huolella! Kyllä mä siitä yli pääsin, mutta otti sen aikaa ja paljon ajatuksia päänsisällä, että comoon!! Hyvät unet auttoi sillä, tänä aamuna kaikki alkoikin ihan eri setillä. Heräsin silleen, että kikatutti jo valmiiksi kun mietin kuin daiju mä olin eilen. Päästiin ihon alle asioita joiden ei sinne olisi tarvinnut mennä. Tosin tollanen pyllypäivä teki kyllä hyvää, koska nyt taas tiedän, että hymy kantaa pitkälle, puhuminen helpottaa ja naurusta saa paljon voimaa.

Ota siis selkeesti välillä tollasia pyllypäiviä, koska niiden jälkeen aurinko paistaa vaikka tuolla ulkona sataakin vettä tällä hetkellä. UGH- hän on puhunut 😀

-Jos sulla on pylly päivä tänään ni mä halaan sua ja lähetän ison hymyn, sä selviit siitä.-

 

0

Vastaa