Huudimutsien luokkaretki

Tiistai aamu kello 5:45 pieni sekasorto kumpuaa ensi töikseen ajatuksena. Onko passit ja kaikki muu tarvittava pakattu! Tupla tsekkaus- pitäisi olla, ja ne mitä jää niin, ilman niitä tulee pärjätä. Laukut kantoon, pientä kiroilua portaikossa..Koska edareiden mielestä herätys oli aivan liian aikainen näin lomalla. Mutru huulet ja kooma tilat alkoi saada valoa tunnelin päähän, kun saavuttiin laivalle ja bregu pöydän jumalallisiin tarjottaviin. Matka oli alkanut.. Suuntana Tallinna ja sieltä jatko yhteydellä Laulasmaalle hankkimaan itselle ryppyisiä ihoja uima-altaista.

Päädyttiin alku keväästä ystäväni kanssa etsimään vaihtoehtoja heinäkuun ekan viikon viettämiseen. Alkuun ideana oli päästä Pärnun rannoille, mutta myöhäiset linnut ei matoa napannut ja siellä olikin kaikki majoitukset jo varattu. Pähkäiltiin ja pyöriteltiin ideoita. Tutkittiin ja hutkittiin, tuloksetta. Kunnes jostain pamahti esiin lause Laulasmaa Spa 35 km Tallinnasta. Tätä oli pakko tutkia enemmän. Muutaman ajatuksen vaihdon jälkeen oltiinkin siinä tilanteessa, että meillä oli reissu varattu ti-to kylpylään.

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta. Täällä yhdistyvät kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä.

Saavuttiin paikalle hyvissä ajoin, jo klo 13 tarkoituksena oli jättää laukut matkalaukku huoneeseen ja lähteä tutkimaan aluetta paremmin. Kävikin aikamoinen ”munkki” sillä huoneet oli valmiina ja päästiin innokkaina lomalaisina testailemaan lipokkaita ja kylpytakkeja. Hotellin yleis ilme oli siisti ja lämmin henkinen. Tuli saman tien hyvin rentoutunut fiilis, ajatus siitä että nyt voi chillata ja rauhassa.

Laulasmaa merellinen spa perustuu harmoniaan luonnon, maan ja meren välillä.

Loman tarkoitus oli ottaa energinen kikkailu hetki edareiden ja teinin kanssa. JUST RELAX!! Pulahtaa altaisiin, pelata pingistä, juosta hiekkarannoilla, hymyillä ja kikatella. Riekkua riippukeinuissa, (ja niin kävi; teini otti lungisti keinussa ja broidit päätti antaa ”pikkasen” vauhtia, sillä seurauksella että kuului tumps ja kyljessä naarmu) ottaa allasosasto haltuun (sanan mukaisesti otettiin, vanhempi edari löi varpaan kynsinauhan altaan portaaseen niin, että vertahan sieltä tuli). Saatoin saada pientä ”kasva aikuiseksi” katseita siitä menosta mikä meillä oli teinin ja edareiden kanssa, mutta se on mun tapa nauttia edareiden ja teinin kanssa. Lyhykäisesti oli hyvin upee pari päiväinen loma Laulasmaalla, ruoka ja palvelu oli kohdallaan. Maisemat ja monet  eri aktiviteetit tarjosivat huikeita muistoja tälle kesälle, hymyilevät edarit ja teini!! Mission complite!!

Suosittelenko ja kelle?

Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat päästä hetkeksi nauttimaan luonnon rauhasta kuitenkin lyhyen matkustuksen kannalta Tallinnasta. Tekemistä löytyy pienistä isompiin ja aivan varmasti saat kädet ryppyiseksi ja rantahiekkaa sänkyyn. Loma viikko antoi paljon energiaa ja tällä jaksaa taas vääntää maanantaina isolla draivilla duunia. Tosin ilokseni kävik tuuri, nimeltä extempore loma jatkuu ensi viikon ti-su, eli ei huono lomalta paluu tiedossa.

 

  • Nyt kuitenkin nautitaan viikonlopusta.
  • Tee mistä diggaat, kokeile ja uskalla yllättää itsesi.
  • Nauti ja elä täysillä.

Iso halaus sinne, kiitollinen siitä että oot just sä! Hymyilen isosti, hope you too <3

0

Vastaa