Hölkkä-liivi

Vähän modernimpaa sauvakävelyä – ilman kävelysauvoja!

Terveet ja joustavat ylävartalon lihakset, parempi ryhti, kiinteämpi keskivartalo ja hyvä aerobinen kunto. Kuulostaako hyvältä?

Kävin testaamassa viikko sitten lauantaina Eläintarhan kentällä Suomalaista keksintöä Hölkkä-liiviä! Aamun sade katosi juuri oikeaan aikaan ja ilmassa huokui raikkaus ja happirikkaus. Nautin suunnattomasti kävelystä luonnossa ja teen sitä mielelläni niin usein kuin suinkin voin. Kävelijänä olen vauhdikas, sillä nyt kun olen tota juoksua harjoitellut olen huomannut useamman kerran, että kävelen vauhtia millä voisin helposti myös hölkätä!

Ihana ja aurinkoinen Jasmin olikin jo saapunut paikalle, kun saavuin samoin myös ystäväni Claudia jonka kanssa voitimme Facebookissa tämän arvonnan testitreeniin! Jännitystä ilmassa, sillä ei ollut hajuakaan minkälaisesta hommasta oli kyse.

Kävellessä ja juostessa töitä tekee enimmäkseen alavartalosi lihakset. Hölkkä-liivin avulla saat aktivoitua myös keski- ja ylävartalosi lihakset lenkkeillessäsi. Hölkkä-liivin käyttö lisää ylävartalon lihasten työskentelyä jopa yli 60% verrattuna tavalliseen lenkkeilyyn ilman Hölkkä-liiviä.

Hölkkä-liivi on ryhtiä tukeva liivi, jonka vastuskuminauhoilla tehostetuilla kyynärpannoilla saat joustavan vastuksen käsiesi liikkeille kävellessä ja juostessa. Hölkkä-liivi on moderni ja tehokas vaihtoehto suomalaiseten rakastamalle sauvakävelylle. Kuminauhoja on saatavilla 3kg:n vastustasoon saakka.

Heti pukiessa Hölkkä-liivin päälle tuli hyvin ryhdikäs olo. Tuntui kuinka selkäranka suoreni ja rintaranka aukeni! Vaikka kuinka sitä koittaa seistä niin, että ei jännittelisi hartioita tuossa vaiheessa sen huomasi, että sitä teki aivan huomaamatta!

Lämmiteltiin kehoa ja jalkoja ennen testauksen alkua ja harjoiteltiin kävelemään liivin kanssa! Huomasin, että tykästyin tuotteeseen koko ajan enemmän ja enemmän! Tunsin kuinka kävellessä vatsalihakset aktivoitui ja kädet kulki oikealla liikeradalla tehokkaana vieressä!

Suosittelen ehdottomasti jokaista kokeilemaan kyseistä liiviä, sillä tällä saa kyllä kävelystä aivan erilailla irti tehokkuuden! Testitilaisuuksia löytyy varmasti Hölkkä-liivin sivujen kautta, joten kurkkaa tästä ja lähde testaamaan!

  • Hölkkä-liivi on kätevä käyttää niin kävellessä kuin juostessakin ja se sopii ulkoiluun ja aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden.
  • Hölkkä-liivi on nopea pukea päälle, se istuu mukavasti ja häiritsemättä jättäen kädet vapaiksi. Helppo käyttää myös koiran kanssa lenkkeillessä.
  • Uudenlainen, moderni vaihtoehto perinteiselle sauvakävelylle. Bonuksena hyvä ryhti sekä vahvat ja hyvinvoivat ylävartalon lihakset.

Allekirjoitan nuo kaikki ja hymyssä suin lähdin viettämään lauantaita, vatsalihakset hieman kipeinä!

Tää viikko on mennyt hurauksessa paljon töitä ja valmennuksia, muutama pää edellä pensaikossa kokemus, hyvin upeita treenejä ja lounaita <3 Nyt on hyvä rauhoittua viikonlopun viettoon luvassa monia siistejä juttuja. Lauantaina juhlistetaan neidon 17 vee synttäreitä ja sen jälkeen lähden vaikuttaja median 1-vuotis kemuihin. Eli yhtä juhlaa koko viikonloppu, koska sunnuntaina onnitellaan kaikkia isejä!

Rauhallista ja ihanaa viikonloppua kaikille!

1

Vastaa