Hoitavia kasviöljyjä hiuksille

Moni ei ehkä tiedäkään, että olen yhdeltä koulutukselta kosmetologi, joka on aina rakastanut luonnonkosmetiikkaa! Jo koulu aikoina kiehtoi tämä puoli kosmetiikan saralla isosti! Tein siitä myös aikoinaan päättötyön!

Ihon ja hiusten hoidossa myönnän suoraan kuitenkin menevän asenteella; suutarin lapsella ei ole kenkiä! Rakastan nopeita suihkuja ja aamu/iltatoimia, joten mun tuotteiden pitää olla helppo käyttöisiä! Voitte siis uskoa kuinka helpotuksen huokauksen saatoin päästää, kun päädyin instgramin puolella Carita Cosmetiikan sivuille! Mitä ihanimpia ja ainesosiltaan rikkaimpia saippuoita, joiden kanssa varmasti energiset aamut ei hajoaisi liian hienosäätöön!

Päätin ottaa härkää sarvista ja tilata testiin muutaman saippuan, sekä hiuksille että kropalle! Olin lukenut juuri siitä, että kyseiset saippuat toimisi helppoina, mutta hyvin hoitavina tuotteina kiitos kasviöljyjen!

Vaikean valinnan jälkeen päädyin nokkos shampoopalaan ja viileä minttu suolasaippuaan! Siinä hurahtamis onnen tilassa ostoskoriini saattoi tipahtaa myös Nilotica sheavoi vartalolle! Ikuinen aurinkovoiteen käyttäjä haastoi itsensä testaamaan talven ajaksi jotain aivan muuta!

Nyt muutaman testaus kerran jälkeen ajatus siitä vahvistui mitä jo olin lukenut! Mun hius oikeasti voi paremmin ja kuin helppoa ja nopeaa näiden kanssa pelaaminen onkaan! Rakastan sitä ominaisuutta näissä, että kun peset ja kuivaat hiuksen olo on samantien ready steady and GO!!

Helppoa ja nopeaa hiusten hoitoa laadukkailla raaka-aineilla!!

Viileän mintun huumaava tuoksu ja nokkosen hemmotteleva vaikutus on hurmannut mut totaalisesti!

Uskomme, että koska ihminen on ’luonnontuote’,

niin siksi parasta mitä ihminen voi käyttää ihonsa ja hiustensa hoitamiseen on juuri luonnon omia kasviöljyjä ja luonnon omia ainesosia sisältävät valmisteet.

Allekirjoitan tuon ajatuksen ja sanoman isosti! Se, että annat iholle ja hiuksille puhdasta ravintoa on tehokkainta!! Ilolla totean, että taisin vihdoin löytää pesuaineen sekä kropalle, että hiuksille joka sopii tälläisen peseydy ja juokse eteenpäin ihmisen elämään <3

Varoituksen sana, jos käyt Carita Cosmetiikan verkkokaupassa saatat hullaantua <3

Näin I Love Me messu viikonlopun alla sisään rakennettu kosmetologi nostaa päätään ja odottaa pienen tytön lailla pääsevänsä hypistelemään uutuuksia sunnuntaina Messukeskukseen!

Ihanaa viikonloppua kaikki upeudet, pitäkää huolta itsestänne kaikilla osa-alueilla!

 

 

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tytti

    Oi nämä Carita Cosmetiikan saippuat ovat niin parhaita! Tulossa sunnuntaina myös messuille, ehkä siis törmäämme! Mukavaa lauantaita!

    1. nooralofgren

      Oli kyl huisia löytää tällainen luonnonkosmetiikka sarja jossa kohtaa kaikki! Ihanaa lauantaita sinnekin ja toivottavasti törmätään sunnuntaina <3

Vastaa