Hohdokas ilta

Tiedät varmaan hohtokeilauksen ja uskon, että olet kuullut myös hohtominigolf;in! Mitä jos kerron, että näiden kahden lisäksi on olemassa myös muitakin hohdokkaita ajanviete tapoja!

Löysin itseni keskiviikko iltana legendaarisesta Chaplin ravintolasta Helsingistä joka tunnetaan paikkana jossa voi pelata biljardia, flippereitä ja muita pöytäpelejä. Chaplinistä löytyy myös laaja valikoima lautapelejä ja mainittakoon se, että nostalgian havinaa lisäsi baaritiskillä komeillut drinkkilista joka alkoi sanoilla Ville vallaton 😀 Sattuuko muistumaan mieleen? Jumankeuda se oli mun suosikki nuoruusvuosina baari illoissa.

Tarkoitus oli mennä pelaamaan biljardia tai sanotaanko näin opetella alkeita, koska se on enemmän ollut hutkimista ilman päätä ja häntää. Kohtalo hoisi homman ja ainoa pöytä joka oli vapaa oli hohto puolelta..kyllä luit oikein ja samoja kysymyksiä ilmeni päähän astellessa portaita alas, mihin hittoon sitä olin pääni laittanut!

Alhaalla aukesi upea hohtobiljardi alue, missä haastetta toi lisää se, että huone oli hyvin pimeä mitä nyt pallot hohti kauniisti!

Oli huikee kokemus ja suosittelen käymään testaamassa ehdottomasti tätä.

Mitä biljardiin tulee, iso respect opettajalle joka maltillisesti koitti saada pikku hiljaa mua ymmärtämään mihin osua palloon ja miten.

Hyvin hyvin haastavaa, mutta samalla mielenkiintoista ja koukuttavaa. Ihan putkeenhan se ei menny, mutta en osunut pöytään kepillä ja yksikään pallo ei lentänyt ulos kentältä, että siihen nähden voisi sanoa onnistunut 2-1 tappio. Juu voitin yhden erän, mutta rehellisyyden nimissä en omilla voimilla 😀

Oli super upee ilta <3 Kannattaa ehdottomasti hypätä tuntemattomaan ja kokeilla jotain missä tietää olevansa paljon harjoitusta vailla! Kiitos seuralle, oot super upee biljardin taitaja!

Koulut loppuu tänään ja kesäloma kutsuu monia. Ihana nähdä hymyileviä pieniä, jotka saavat vaihtaa vapaalle ja nauttia lomasta lukuvuosi rupeaman jälkeen! Lähden todistamaan paikanpäälle, kun vanhempi edari toimii juontajana yläasteen juhlissa ja koska hänen vaatelipasto sanoi itsensä irti vedän itseni huonekalu kaupoille..not like that at all!!

Ihanaa kesäkuun ekaa päivää kaikille <3

4

Vastaa

Close Menu