Hiton hoitava sävyte

Moikka moi vaan kaikille oon Noora ja kyllä olen blondi vaikka hiusvärini onkin tässä vaihtunut muutamia kertoja. Nyt tuli todistettua ihan huolella se, että vaikka kuinka koittaa värjätä blondiutta piiloon ni se ei tiettekö katoa sieltä olleskaan. Mitäkö nyt sitten on käynyt, no kuules otappa kahvi kupponen käteen ja istu mukavasti niin kerron sulle tarinan nimeltä Hoitava sävyte!

Selkee juttu jollekin ja kai munkin tää ois pitänyt jollain tavalla tajuta, mutta juu en tajunnut eikä siinä  Niin siis mun hiuksethan värjättiin elokuussa ihanan pinkiksi, ne oli niin upeet ja tykkäsin niistä niin paljon (tykkään edelleenkin vaikka enää en niitä omista) siihen asti, kunnes tajusin sen työläyden. Eihän se uuden värin loista ja hehku siinä hiuksessa kuukauden kuluttua enää ollut. Ja kun katsoin itseäni peiliin en todellakaan nähnyt My little Ponyn pinkkiä vaan enemmänkin valkoiset sukat jotka oli ollut punaisen vaatteen kanssa samassa pesukoneessa. Tämähän aiheutti sitten sen, että Noora ideoiden sampo ajattelematta tarkemmin marssi kauppaan nimeltä Sokos ja osti itsellensä Biozell:in kevyt sävyte/color maskin (nykyään tiedän nimen myös kampaajien kauhu :D) saadakseen tuon hohdon takaisin.

Tarina jatkuu onnellisesti, sain siis sen hohdon takaisin, mutta vaan hetkellisesti. Sitten alkoi se hailakkuus ottaa aivoon, koska en oo mikään ”vietän suihkussa tunteja” vaan enemmänkin silleen herätys nainen kylmällä suihkulla, shampoot silmiin ja duuniin kuulostaa enemmän multa. Muutaman kuukauden taistelin ja sitten viime viikolla se iski.. mua katsoi peilistä hohtonsa menettänyt pinkki ja otin puhelimen kauniiseen käteeni ja lähestyin (pelastajaani) Annaa aralla viestillä. Voidaanko saada musta blondi taas? Anna vastasi, että hän ei lupaa mitään, mutta kokeillaan. (Mainittakoon, että tässä vaiheessa kaikki oli vielä silleen kyllä tästä blondi tulee).

Tuli perjantai ja astelin Annan luokse S Mode Hairstudioon. Istuin tuoliin ja kerroin tuskani. 😀 Halusin pois värjäytyneet sukat fiiliksestä. Sitten päästään tähän lausahdukseen Hiton hoitava sävyte.. Niin Anna kysyi, että olinko pitänyt väriä jollain yllä.. Kyllä minä olin tunkenut itsellensä Biozell:in kevyt sävyte/color maskia muutaman kerran ajatuksella HOITOAINE.

En ajatellen, että se on kevyt sävyte!!
En ajatellen, että mun hius on aika hauras ja nappaa kaiken kivan punaisen!!

Lyhykäisesti siis oli kuulunut vaan SWAP kun olin ”hoitanut” mun pinkkiä sävya, kun hauras hius oli janonnut siellä punaista sävyä voimaannuttaakseen itseään. Tarkoitti siis, että meillä alkoi taistelu nimeltä Pinkki vs. Anna. Lähtötilanne siis oli kirkuva pinkki, jota oli mehustettu Biozellilla.

Kokeiltiin eri vaalennus aineita (tarkoituksena ei ollut murhata hiusta, joten ei millään tappo hapetteilla) ei tapahtunut muutosta. Tai tapahtui, se meni nimittäin vaan pinkkimäksi, ja toisella kokeilu liuskalla siitä muodostui hattaran värinen ihanuus. Siinä vaiheessa ehdotin Annalle, et vedä mustaks 😀 Tarinaa saa onnellisen lopputuloksen lupaan, ja tässä päästäänkin Annan ammattitaitoon. Sillä comoon, jumankeuda. Mimmi pisti vasta väriä kehiin..eli vihreetä (myönnän alkuun ajattelin, et hitto jos se meneekin vihreeksi niin äiti tulee pitää mulle jälleen sen saman puhuttelun jonka teininä olen jo vastaanottanut) Vastavärin tarkoitus on neutralisoida väri, ja kyllä niin tapahtui. Jumankeuda foliosta paljastui kaikkea muuta kuin pinkki hius.

Voitte vaan kuvitella ilmeen ja ilon, edelleenkään kumpikaan meistä ei tiennyt mitä siitä tulisi mut sillä mentiin. Odottavan aika oli pitkä, mutta ei se tuntunut pahalta siinä, koska oli paljon juttuja mitä piti linjailla Annan kanssa. Hän on siis mun entinen työkaveri Loreal ajoilta, nykyään sanon häntä kyllä taikuriksi.. Koska niin tässä on tulos..

Pesun jälkeen ei olut enää pinkki vaan maailman ihanin väri päässä ja fiilis, että hitto näinhän sen pitikin mennä. Ei tullut blondia, vaan tuli upee luumun hohde josta voi sitten jossain vaiheessa vaaleilla raidoilla keksiä vaikka mitä. MUN PERJANTAI OLI TÄYDELLINEN!!! Täynnä hymyä ja upeita juttuja!!

Nyt siis tahdonkin antaa lämpimän suosituksen S Mode kampaamolle Töölössä, jos ikuna koskaan tulee mieli mennä taikurille, joka loihtii maailman upeimpia värejä niin GO FOR IT!!

Mitäkö mä opin tästä, no opin sen et hoitava sävyte ei ole sama asia kuin hoitoaine!!!

Ooteko samaa mieltä, että Anna vs. Pinkki 100-0

Upeeta alkanutta viikkoa just sulle toivottaa ikuinen blodi 🙂

0

Vastaa