Helsinki-Tukholma-Helsinki

Mulla oli ilo aloittaa vuosi hieman leppoisammin. Lähdettiin ystäväni kanssa tosiaan maanantaina laivalla kohti Tukholman ostoparatiiseja. Tarkoituksena oli ottaa chilli ja rento shoppailu matka vuoden alkuun. Matkahan lähti käyntiin perinteisesti ”aina sattuu ja tapahtuu” reaktiolla. Nimittäin olimme sopineet treffit Kamppiin klo 14:45, jotta ehdimme käymään lounaalla ennen laivalle menoa. Eipä siinä, makasin sohvalla rauhassa vielä kymmentä yli kaksi ajatellen ett’, hei eihän tässä vielä ole kiire. Otan tosta bussin tunnin kuluttua jotta ehdin varttia vaille kahdeksi stadiin. Jep, sit tajusin että munhan pitäisi olla jo matkalla. Pikkuisella draivilla sitten pika meikkaus ja ”pieruverkkareiden” vaihto ja juosten bussi pysäkille. Ehdin Kamppiin ajoissa, tuli siis otettua lentävä lähtö.

Matka meni mukavasti Tukholmaan, laiva oli täysi niin uuden vuoden viettäjistä kuin pienistä sähly junioreista. Meillä oli selkeä missio miten edetä aamulla jotta, päästään ensiksi metrolla keskustaan ja siitä paikallisjunalla Mall of Scandinavia ostosparatatiisiin. Homma eteni hienosti, selkeesti osattiin vetää oikeat polut. Jos tämän pätkän olis saanut videolle, siitä saisitte kyllä aikamoiset naurut sillä jumakeuda me oltiin kuin aropuput jotka otti jos jonkinlaisia ohituskaistoja jotta ehdittiin ajoissa juna-asemalle. Sitten alkaakin se sydän pomppoilee reaktio, sillä joo me oltiin hyvin lähellä ottaa juna joka menee suoraan Uppsalaan. Onni onnettuudessa avattiin kauniit suumme ja saimme neuvon, että jos kuitenkin otatte paikallisjunan eikä kaukojunaa.

Päästiin perille, ja joo myönnän ensimäinen reaktio mikä mun suusta pääsi oli kun, näin mall of Scandinavian että WOW. Ja se oli vasta ulkosivu, kun pääsin sisään en oikein tiennyt miten päin olisin. Liikkeitä ja tarjontaa oli paljon. Oli sisustusta, urheilua, muotia, koruja, kenkiä, meikkejä pilvin pimein. Ihaninta tässä reissussa oli se, että meillä ei ollut mihinkään kiire joten pystyttiin ihan rauhassa pyöriä liikkeissä. Mun sydämen vei ehdotomasti Disney Store, jossa huomasin että mun sisään rakennettu ikuinen prinsessa oli ihan fiiliksissä kaikista niistä disney jutuista. Aika maltillista ja järkevää shoppailua harrastettiin. Kun nälkä yllätti käytiin vetää ihan törkeän hyvä lunchi Intialaisessa ravintolassa. Jälkkäriksi viel Ironman smoothiet ja sit alkoi jalat olla sitä vaille valmiit, että oli aika siirtyä laivaan. Kurkattiin paljonko tuli käveltyä tuona aikana niin sellaiset rapiat 7,6 km. Suosittellen lämpimästi kaikille Tukholmaan menijöille kokeilemaan keskustan sijaan tätä vaihtoehtoa. Junalla pääsee helposti eteen ja sinne ehtii hyvin maissa olo ajanpuitteissa. Paljon nähtävää ja monia liikkeitä mitä ei ainakaan Helsingistä kaikkia löydy.

Reissu oli onnistunut ja nyt on kaikki akut ladattu vuoteen 2018, mä oon valmis mitä ikinä eteen tuleekaan. Tänään paluu arkeen ja treeniin, tarkoituksena ois vääntää kunnon treenit ja ottaa venyttelyä sillä tollainen super kävelysessio jätti jäljet. Tästä päivästä alkaen alkoi virallisesti mun kuukauden mittainen herkuttomuus, joten ei muuta kun hyvästi kaikki ihanat karkit 😀

-Hymy sulle-

 

0

Vastaa