Golf:in tuoksua ilmassa

Viime viikonloppuna oli jälleen jokaisen golffarin yksi onnen hetkistä, kun Messukeskuksessa järjestettiin GO Expo messut!

Monina vuosina tämä tapahtuma on jäänyt kiireen keskellä väliin, mutta tänä vuonna tein selväksi itselleni ja kalenterilleni, että tänne on mentävä tänä vuonna.

Kipinä golfia kohtaan nyt nimittäin todella suuri saattaa osaltaan johtua myös siitä, että tulevan kauden talviharjoittelu on ollut hieman tahmeaa tuon polvi leikkauksen ansioista! Nyt kuitenkin siihenkin alkaa tulla muutoksia, sillä sain luvan fysioterapeutilta ja ortopediltä lyömään palloa!

Messuilla kuljin siis hymyssä suin muiden joukossa! Tästä kaudesta tulee jotain erilaista mitä edellisistä, olen nimittäin luvannut itselleni olla armollisempi kentällä ja hyväksyä sen, että aina ei tarvitse mennä putkeen 😀

Messu olivat omasta mielestä onnistuneet ja huomasin lähteväni kotiin uusien kenkien, housujen ja lipan kanssa!

Kenkiä oon metskannut isosti sillä pari huti ostosta viisaampana ymmärrän nyt sen, että kunnon kengät kentällä on yks tärkeimmistä asioista! Ja nyt ne löytyi, tuli samantien fiilis et päästävä testaamaan pallon lyöntiä näillä popoilla!

Messuilta huokui hyvä fiilis ja oli ihana olla ns.omien parissa! Se ystävällisyys ja kotikenttä ylpeys oli jotain sanoin kuvaamatonta! Tiedän, että tuun ens kaudella käymään monilla uusilla kentillä!

Messujen jälkeen jäi päälle sellainen golf flow, että en malttaisi odottaa kunnolla kauden alkua! Tässä odotellessa oon pohtinut jopa josko ottais muutaman Pro tunnin ihan ajattelen tota polvea ja uutta eturistisidettä ja sen toimintaa lyönnissä!

Koitan ottaa tässä nyt maltillista odotusta ajattelen  kevään/ kesän ja syksyn kierroksia!

Halli kutsuu siis pian josko sillä saadaan hieman tätä flow:ta laskettua 🙂 OR NOT!! Tai oikeastaan miksi edes pitäisi, sillä rakkaudesta lajiin!!

Upeeta maaliskuun ekaa viikkoa <3

 

0

Vastaa