Golf kenttien sankaritar

Nämä aurinkoiset aamut ja siniset taivaat saa kaipuun kentille vaan kohoamaan. Perkuleen pakkaset, kun ootte päättäneet pitkittää tätä talvea. Olis jo hyvin upeeta käydä läiskimässä ulkona palloa ja ottaa siinä samalla D-vitamiini annoksia auringon säteistä, hyöty liikkua ja kikatella loistavia lyöntejä. Hymyillä loistavassa peliseurassa ja saada naurukohtauksia, kun kaikki menee silleen päin puskia. Etsiä palloja milloin mistäkin. Nyt pitää vaan odottaa maltillisesti, onko mulla sitä malttia? No ei sitä hirveästi enää olis, mut pakko mikä pakko. Oon koittanut lähettää terkkuja pakkasherralle, että hän voisi pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja ottaa nyt sen lomansa. Antaa selkeesti auringolle ja lämmölle, sen viestikapulan.

Helpotusta tähän Golf ikävään toi, viime viikon torstainen Wilson Golf Suomi VIP ilta. Tilaisuus järjestettiin Amer Sports:in toimistolla Vallilassa. Meitä oli tilaisuudessa noin 20 hlöä, joiden kaikkien silmistä paistoi kaipuu kentille. Tämä tapahtuma tuli juuri oikeaan aikaan, ja haavoille saatiin salvaa.

Tilaisuudessa esiteltiin alkuun Amer Sportin eri brändejä, jonka jälkeen hypättiin Wilsonin maailmaan. Tutkittiin mailoja ja niiden eri ominaisuuksia. Kuunneltiin korva tarkkana, mitä uusia juttuja Wilson oli tuonut tai tuomassa markkinoille tässä lähiaikoina. Sitä hienoa historiaa mikä brändin takana on. Tykkäsin suunnattomasti kyseisestä esityksestä, koska se ei ollut suunnattu vaan ja ainoastaan niille joiden händäri on alta 15, vaan myös meille palloja puskista etsiville ja mailojen kanssa puhuttelua pitäville oman elämän golffareille. Wilson nimi ei nyt pidä kuitenkaan sisällään ainoastaan golf juttuja. Uskon, että säkin oot bongannut merkin tenniksestä, koriksesta tai amerikkalaisesta jalkapallosta. Ilta oli kuitenkin tarkoitettu, meille golfkenttien sankarittarille ja sankareille.

Mun illan suosikiksi nousi kevyen kevyt draiveri Wilson Staff C300. Vaikka mä en mikään hifisteliä oo golfissa, niin hyvää päivää kuinka upealta se tuntui kädessä.

Toinen juttu mikä pisti hymyilemään, oli juuri markkinoille tulleet uudet pehmeät neon väreissä olevat pallot. Wilson Staff Dx2 Optix pallot, ominaisuudelta pehmeä ja myynti valttina on myös sanat; nopea ja pitkälle lentävä pallo. Juu, ehkä jollain ammattilaisella. Tai mistä sitä tietää, että jos nää oiskin se salaisuus..Mitä kirkkaampi pallo, sitä pidempi lyönti. 😀 No, joo.. kyllä sen lyönnin pitää jostain muualtakin lähteä kun pallon väristä.

Wilson osuuden jälkeen paikalle saapui GoGolfin työntekijä, joka kertoi heidän tarjonnastaan. Heidän konsepti kasvaa kokoajan ja sieltä muuten löytyy jos jonkilaisia erilaisia tapahtumia. On kisoja, matkoja, kursseja vaikka mitä. Uusimpana askeleena Gogolf oli ottanut kenttien suhteen, ensi kesänä Kurk golf voi näyttää aivan erilaiselta mitä se oli viime vuonna. Itse huomasin tuijottelevani aika pitkään tapahtumaa nimeltä Afterwork golf. Tapahtumia kesän aikana on eri kentillä ympäri Suomea. Ei huono tapa aloittaa viikonloppu, vääntämällä ysi duunipvän jäkeen. Hyvinkin todennäköistä, että pamautan itseni tollaselle ens kesänä.

Tämän jälkeen päästiin pyörähtämään vielä Amer Sportin tiloissa ja pakko todeta, että nykyajan toimisto ratkaisut on kyllä huikeita. Tuli fiilis, että siellä on tilaa hengittää ja tehdä duunia rauhassa. Wilson neuvottelu huoneessa, punaisen sydämen omistavan oli helppo hymyillä.

En ennen ajattelut, että tarvitsisin kenkä kassia – nyt ajattelen!

 

Oli aivan sama minkälainen sateenvarjo mulla oli – ei ole muuten enää!

Hieno iltapäivä kaikin puolin. Tahdonkin kiittää Wilson Suomea, sillä nyt nyt golf kaipuu on silleen hallittavissa. Tiedän, että se kausi on oikeesti ihan kulman takana. Saatan jopa pääsiäisien kunniaksi käydä kokeilemassa jo avautuneen paloheinä golfin rangen. Tahdon toivottaa kaikille oikein rauhallista pääsiäistä, nauti hyvästä ruuasta ja nyt kun saa kuulemma luvan kanssa syödä suklaata. Kurkkaa pääsiäismunien sisälle ja kerro mitä ylläreitä sä sait 🙂

-Chillaa, treenaa, ulkoile, kikkaile ja ennen kaikkea hymyile itsellesi! Kevät on tulossa isolla sykkeellä. Pidä huoli itsestäsi ja muista levätä. Oot tärkee ja lähetän sulle ison halauksen

 

1

Vastaa