Follow your arrow

Once in a while someone comes into your lifeand changes everything. They will cheer you up when you are down, laugh with you until your stomach hurts and make you feel at home when you are far away. No matter distance, se will follow your arrow- where ever it may go!

Teksti, joka sai minut pysähtymään!

On puhuttu paljon siitä, että ystävyys ei ole aitoa jos ei näe tai pidä yhtä koko ajan! Omasta mielestäni se on hevonkukkua, oikeat ystävät pysyvät siellä oli välimatka mikä tahansa tai vaikka ei nyt joka päivä puhelin laulaisikaan. Saattaa tulla pidempiäkin hiljaisia hetkiä, mutta sä tiiät että ne ovat siellä! Ystävyyden ei tule tuntua työltä minkä eteen pitää väen pakolla nähdä vaivaa! Ystävyys on aitoa välittämistä yli rajojen! Välillä se on kauempana ja välillä se on hyvin lähellä!

Elämääni on siunaantunut monia rakkaita ystäviä ja te tiedätte, että olette joka ikinen todella tärkeä.Kiitän joka päivä, jokaista ystävääni ympäri maailmaa siitä, että ootte siellä. Olemassa olonne merkitsee isosti ja aina kun tavataan tai ollaa yhteydessä homma jatkuu siitä mihin se on edellisen kerran jäänyt.

On olemassa ihmisiä, jotka pelkästään olemassa olollaan saa sut voimaan paremmin ja tekee susta vahvemman!

He ovat niitä sielunkumppaneita!!

He, tietää milloin sulla on paskafiilis ilman, että soitat!

He, tietää milloin tarvitset halauksen!

He saavat sut nauramaan ja hyvälle tuulelle, ilman suuria tekoja! Meillä jokaisella on sellaisia elämässä, jos et vielä ole omaasi löytänyt niin kurkkaa ympärillesi siellä heitä on!

Omalta kohdaltani kiitän, every day sitä hetkeä kun huudimutsi kerhon toinen perustajajäsen pamahti elämääni jäähallilla IFK;n merkeissä! Jokainen päivä hänen kanssaan on ollut matka, joka meidän tarinassa on pitänyt kulkea. Hänen voimallaan olen kasvanut siksi ihmiseksi mikä nyt oon ja hänen tuellaan olen noussut monista ojista!! Kiitos, että Tiina oot!!

Tatuoinnit pitää sisällään aina mun mielestä tarinan. Tarinan, joka on ollut meidän sisällä jo, mutta nyt se vaan piirretään esille! Tolleen se meni uusimman kuvan kanssa..

Pari vuotta pohdintaa ja oikean kuvan etsimistä, kunnes se pompsahti esiin!

Olen ylpeä, että saan kantaa ranteessa tarinaa sielunsiskostani huudimutsien eliitti chiksistä! Sä teet mun elämästä rikkaan!!

Upeeta päivää kaikille, ootte tärkeitä!!

1

Vastaa