Fisken på Disken

*Kaupallinen yhteistyö

Eilen oli vihdoin päivä jolloin törmättiin oot upee tyttöjen kanssa! Päivä ja ilta oli täynnä niin kikatusta kuin upeita keskusteluja! Oli ihana viettää päivä hyvässä seurassa nauttien rennosta tunnelmasta ja ennen kaikkea täydellisistä makuelämyksistä!

Pääsimme tutustumaan tyttöjen kanssa Kampissa toimivaan kalaravintola Fisken På Diskeniin! Sisään astuessa ilmoille pääsi heti henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys! Keittiön tuoksu oli huumaava ja ravintola miljöö sai makunystyrät huokailemaan selatessa ruokalistaa!

Fisken på Disken on kalaravintola ja seafood-baari Helsingin sydämessä Korttelissa. Meillä pintaa syvemmät maut ovat kaiken keskiössä. Ruokamme valmistetaan upeista raaka-aineista ammentaen sekä klassisesta että modernista keittotaidosta. Erikoisuutemme on seafood-baari, jossa on aina tarjolla tuoreita ostereita sekä äyriäisiä saatavuuden mukaan.

Ruokalistalla oli paljon herkullisia vaihtoehtoja ja valinnan vaikeus meinasi iskeä! Pienen jahkailun jälkeen päädyin itse kuitenkin valitsemaan annoksekseni fish and chips;in eritoten puolukka tartar herätti ison kiinnostuksen!

Itsellä tuo puolukka kun on hyvin lähellä sydäntä ja en oo koskaan puolukka tartaria maistanut!
Ensi puraisu vei heti mennessään, sillä rehellisesti sanottuna en ole koskaan maistanut niin hyvää turskaa siihen sipaisu puolukkaa ja voilá!

Olin ”food heavenissa”

Lounas oli maistuva kaikkien meidän mielestä ja annankin ison suosituksen tästä ravintolasta!

Kiireinen lauantai lounas ei näkynyt millään tavalla asiakkaan silmään päinvastoin meidän tarjoili piti huolen koko ajan siitä, että kaikki oli hyvin ja kertoi samalla annoksista mitä makuja sieltä pystyi löytämään!

Heräsikö kiinnostus kalaruokia kohtaan?
Kurkkaa rohkeasti tästä, mitä herkkuja kyseinen ravintola tarjoaa ja ota suunnaksi Kamppi!

Masut täynnä ja hymy kasvoilla oli koko oot upee tiimin ilme kun lähdettiin kohti parkkihallia ja jatkamaan päivää ihanassa seurassa!

Tähän loppuun fiilistelyn jälkeen onkin hyvä heittää pohdinta, syötkö tarpeeksi kalaa?
Kalahan on yksi ravintorikkain ruoka- aine mikä olisi hyvä sisällyttää viikko ruokailuun isosti!

Nauti sunnuntaista vaikka hyvän lohikeiton muodossa! Toivottavasti viikonloppusi saa sinutkin hymyilemään! Iso halaus!

 

 

 

 

0

Vastaa