Ensi kuun jälkeen on jo Helmikuu..

Kesää kohden ollaan siis menossa, vai mitä?

No joo, otetaan nyt ensiksi se talvi tähän, vaikka tosiaan mä en mikää talvi ihminen ole. Niin en mä kyllä tätä ainaista pimeytä ja sadetta kaipaa sitten yhtään. Et otetaan nyt sit vaan sitä lunta ainakin jonkun verran tänne eteläänkin.

Tää vuosi on mennyt jotenkin tosi vauhdila. Nyt on jo joulukuun eka ja siis vuotta 2017 jäljellä enää 30 päivää. Ymmärrän nyt sen paremmin mitä äiti on mulle joskus sanonut, että mitä enenmmän ikää tulee menee vuodet silleen, padam. Ja näin on tosiaan käynyt. Just vähän aikaa sitten mä omasta mielestäni tuuletin Tough Vikingin kisaa ja siitäkin on jo kolme kuukatta. What? No toisaalta kun ajattelee näin, niin tuleva kesä on jo siis melkein kulman takana.Nyt saattaa varmaan karahtaa monen korvaan, mutta mä en todellakaan ole mikään maailman suurin joulufani. Se ylenpalttinen hössötys ja se, että vuosi vuodelta joulu on muuttunut monella ihmisellä enemmän suorittamiseksi. Jotenki se on saanut mut silleen ei nyt vihaamaan, mutta kavahtamaan koko joulua. En kiellä, ettenkö nauttisi kuitenkin siitä rauhasta mikä joulupyhinä on. Hyvästä ruuasta ja lapsien iloisesta ilmeestä, mutta siihen se sitten jääkin. Eli voit siis lukea nopeasti rivien välistä, en todellakaan pue kotiani jouluverhoihin tai valaise parveketta valoilla. Joulukuusi meille tulee ja ikkunoihin kyntteliköt, jotta näen yöllä käydä syömässä salaa suklaata. Hih hih.

Kerroin viime blogissa juttua Saksan työmatkasta ja siitä mitä kaikkea siellä tapahtui, mun on nyt pakko jatkaa tätä aina sattuu ja tapahtuu teemaa. Sillä en tiedä onko kenelläkää muilla sellaista tuuria kuin mulla. Mutta tuppaan selkeesti jäämään jumiin eri paikkoihin. Katsokaas, noi autopesulat.. ne on aina ollut mulle paikkoja joita vältän. Niin kauan kun olen omistanut ajokortin.

Ai miksikö, no;

  • En yletä irroittamaan auton katolta antennia, koska olen niin lyhyt
  • Näen jo etukäteen, että kun ajan sisään törmään harjoihin
  • Pahin skenario; JÄÄN JUMIIN SINNE

No kuinkas sitten kävikään viime lauantaina. Mun oli tarkoitus saada jo harmaaksi mennyt sininen Brändön taas loistamaan. Ajettiin siis teinin ja toisen edarini kanssa auto pesukoneeseen sisään. Kaikki meni hyvin kunnes, STOP valo rupesi vilkkumaan. Eipä siinä, harjat olis silleen kivasti halailemassa autoa joten sieltä ei sitten niin vaan lähdettäiskään mihinkään. Puhelin kauniiseen käteen ja soitto kassalle, että täällä nyt sitten ollaan. Huoltomies tuli nopeasti, ja koitti tehdä kaikkensa käynnistääkseen laitteen uusiksi. Ei lähtenyt masiina toimimaan ja siellä autossa sitten kökötettiin. En tiedä miksi, mutta mulla iski tajuton nälkä ja vessahätä samantien kun tajusin, että ulos ei oo menemistä. NOTE TO MYSELF, käy vessassa ja syö ennen autopesuun menoa! Laite ei tosiaan siitä enää sitten elpynyt, huoltomies sai kun saikin jollain hätävivulla harjat vetäytymään. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Päästiin pois pesusta ja sain uuden pesun hyvitykseksi, kysymys kuuluu, että arvaa vaan olenko menossa pesettää autoa enää koskaan itse autopesulaan? Pisti miettimään, että mihin mä jään seuraavaksi jumiin, joten en ole muuten käyttänyt hissiä tällä viikolla duunissa olleskaan. Tänään oon menossa jäähallille, voikohan siellä jäädä jumiin johonkin? #AINASATTUUJATAPAHTUU #HELUNAHOITAA

Mut hei, nyt on joulukuu alkanut ja se tarkoittaa että, on joulukalenterien vuosittainen juhla käynnissä. Mä päätin lähtee nyt mukaan tähän. Eli 1.12- 24.12 avautuu luukku Nooran joulukalenterissa. Tarkoittaen siis sitä, että jokaisena päivänä otan yhden liikkeen aamulla ja kutsun sut mukaan tähän. Mun Instgram-tilillä @norppula lisätietoa tästä, käy ihmeessä kurkkaamassa. Kaikkien osalllistujien kesken arvon Joulupäivänä yllärin. Stay tuned siis! Treenataan yhdessä seuraavat 23 päivää, eiks jee? Jos tulee muuten mieleen tässä joulukalenterin aikana liikkeitä mitä kandeis ottaa mukaan, niin heitä kommenttia kehiin. Tänään ekana päivänä vedettiin aamulla, 23 negatiivista ojentaja punnerusta 3 sekunnin pysäytyksellä. Muokkaa liikkeitä oman fiiliksen mukaiseksi. Tärkeintä ei ole se että vedät ittes hapoille vaan että, sulla on hyvä fiilis.

Ihanaa perjantaita kaikille, mä otan tänään ekat pikkuiset joulut nordiksella supportaen punaisia. Hyvin upee ilta tulossa.

 

 

 

 

1

Vastaa

Close Menu