En panikoi..

Tällä hetkellä maapallo elää tilassa, mitä emme koskaan ole tavannut. Jokainen liike tai ajatus tulee miettiä kahteen tai jopa kolmeen kertaan!

Tilanne on suoraan sanottuna sekava!

Ohjeistuksia tulee koko ajan uusia, mitä saa tehdä ja miten tulee edetä! Mikä on huonoa ja mikä hyvää!

MEISTÄ JOKAINEN YMMÄRTÄÄ TILANTEEN VAKAVUUDEN JA USKON VAHVASTI SIIHEN, ETTÄ MYÖS KOITTAA PARHAANSA SAADA OMALLA TOIMINNALLAAN TÄMÄN HILLIINTYMÄÄN!

 

ENNEN KUIN HIILLYT NIIN MUISTA, ETTÄ TÄMÄ ON MINUN KIRJOITUS JA MIELIPIDE! JOS OLET ERIMIELTÄ, SE ON SINUN OIKEUS SAMOIN KUIN TÄMÄ MINUN MIELIPIDE!

Mietin pitkään kirjoittaako aiheesta edes, mutta päätin että kirjoitan koska se kaihersi mieltäni!

Asiaa suuremmin kommentoimatta haluankin tuoda esille vain sen, kuinka vaikeissa tilanteissa tärkeää on myös ajatella omalla järjellä Esim. menemättä mukaan kaaosmaiseen paniikki shoppailuun!

Ymmärrän sen, että ohjeistuksessa on sanottu, että jokaisella olisi hyvä olla 14 päivän ruokavara kotona, mutta sitä en ymmärrä miksi tämä vedetään yli! Toki tuohan se turvaa varmasti en kiellä sitä!

Mutta miksi nyt kirjoitan nyt on huoli..Näin nimittäin IG:ssä kauniin pyynnön olematta hamstraamatta äidinmaitokorvikkeita! Tässä mennään jo isosti mun ymmärryksen yli, onni onnettomuudessa äidit pitävät monessa asiassa yhtä ja toivon, että tämä asia otetaan vakavasti! Ja pidämme huolen, että pienillä tulevaisuuden lupauksilla jokaisella riittää ruokaa jatkossakin!

Koronasta en muuten tule kirjoitamaan, koska uskon että jokainen saa informaatiota, kannanottoja jne. tällä hetkellä tarpeeksi! Olemme jokainen todennäköisesti pyyhkineet vuoden 2020 alun mielestämme vaikka se olisikin ollut täynnä upeita asioita! Tiukkoina aikoina ja tilanteissa mitä emme ole kokeneet onkin hyvä myös miettiä mitä kaikkea hyvää tässä on vuoden alusta tapahtunut!

Haastankin jokaisen kirjaamaan viisi asiaa ylös, jotka ovat olleet juuri sinun vuodessa 2020 hyviä juttuja?

KEEP IT SIMLE AND STAY SAFE!!

 

0

Vastaa