En muuten pue pitkiä housuja..EN EN EN!!!

Toukokuun lämpimien ja aurinkoisten päivien jälkeen tollanen karu paluu todellisuuteen tiistai aamuna, ei muuten sitten ollut yhtään niin kiva.

Maanantai huokui jo todella kivoja puuska tuulia ja mun uhoaminen uusien shortsien kanssa ei lämmittänyt, sitten yhtään. Mutta kai se asenne ratkaisi, vaikka kentän laidalla teki mieli juosta lähimpään saunaan. Avatessani tiistai aamuna silmät huomasin ilokseni auringon olevan bäks, ja mittarin lukemakin näytti sillee pikkusen positiivisesti +15 eli pystyi laittamaan maxi mekon. Astuessani ulko-ovesta ulos ja hypätessäni autoon. Tajusin, että tuuli oli taas päättänyt ottaa mun kanssa erän kumpi omaa kovemman sisukkuuden. Myönnän, että kyl hieman kikatutti istua kesäisessä hameessa autossa, kun bussi pysäkillä ihmiset oli syystakeissa. Tulipa vastaan liikenne valoissa lenkillä ollut nainen pipo ja hanskat kädessäkin. OOOKEI MÄ OLIN LÄMPIMÄSSÄ AUTOSSA, NIIN TOKI SILLEEN TARKENIN.. Mut perkele kesä näytän nyt sulle silleen vihreetä valoa et tuu jooko takas ja pian.

En halua kaivaa pitkiä housuja kaapista, saati sitten ottaa esille lämpimämpää takkia. Haluun hillua kesälookissa. Sillee leikkiä väreillä ja pukea ylle suosikki shortsit ja hameet. Heitin siis juuri äsken adressin sääjumalalle, et otetaan takas se lämpö ja aurinko.

Miten sä pukeudut kesällä? Onko sulla jotain suosikki kuteita, jotka seuraa kesästä toiseen?

Mun top kolmonen kesä luukkiin tällä hetkellä on kyl helposti löydettävissä:

Numero yksi: Tummansiniset shortsit. Joo, ne saattaa olla värinsä puolesta jo hieman kulahtaneet, mutta perkule ne on mukavat päällä. 😀 Ostettu HM:n alennus myynneistä pari vuotta sitten huimaan 2,95 hintaan.

Numero kaksi: Paidoissa tykkään käyttää paljon värejä, jo nyt voin nostaa Newyorkerista sunnuntaina heräte ostoksena (koska sellainen se oli.. olin jo kassajonossa, kun näin ton paidan siinä kassan vieressä..sovittamattakaan tiesin et joo toi se on) ostettu hempeen kesäinen pienellä blingbling lisällä.

Numero kolme: Maksimekko from HM lasten osasto..niin pehmeetä materiaalia ja kerrankin oikea pituus.

Ooookei ja numero neljä: En olis, koskaan uskonut et ihminen voi hullaantua näin paljon jälleen farkkuhaalari shortseista.. dear looooord vaan, paluu ysärille mut hitto et tykkään..

Vaatteissa oon huomannut itsessäni sen puolen, että mitä mukavampi se on päällä, sitä enemmän tuun sitä käyttämään. Vaatteet joita joutuu korjailemaan oikeaan asentoon tai nostelemaan jää vaatekaappiin useammin. Sellaset vaatteet jotka sopii mun kropalle, ja mielelle on ykkösiä. Joku voisi sanoa, että hei sä oot 37-vee pukeudu sen mukaan, mut mitä hittoa miksi mä laitan sellaisia vaatteita päälle jos mulla ei ole niissä mukava olla?? Eks se kuitenkin mee silleen, et jos sulla on hyvä olla niin se riittää, myös pukeutumisessa. Onneks ku kattoo sillee sääennusteita niin siellä on kyllä positiivista menoa luvassa. Koska en tiedä miten sulla? Mut huomaan itsessäni sen, että kun on oikeesti ollut näin upeita kelejä. Ei oo ees ollu sillee MÄ TARVIIIN JO KESÄLOMAA fiilistä. On silleen ollut huomattavasti helpompi kevät. Pidetään siis peukut ja varpaat pystyssä, että kesä tulee pian takaisin jäädäkseen sinne elokuun loppuun asti!

-Super siistiiä keskiviikkoa sulle <3-

 

1

Vastaa