Ei pilapuhelu

Ootko koskaan onnistunut yllättämään sun läheistä puhelin soitolla niin, että joudut useamman kerran soiton aikana kysyä, että onko hän edelleen sielä?

Oma äitini täytti tänä vuonna pyöreitä ja päässäni pyöri miljoonia asioita miten häntä voisin muistaa. Punnitsin vaihtoehtoja ja meinasin mennä aika hyvällä saumalla metsään, tai kyl mä uskon, et mamma ois siitäkin tykännyt! Kunnes eräs upee ihminen vinkkasi, et hei miks et tempase mamman kainaloon ja vie sitä jonnekin reissuun, hän varmaan tykkäisi siitä eniten!

Siitäpä sitten viisaampana ja muutamien pohdintojen jälkeen, päätin yllättää hänet totaalisesti! Oltiin ystäväni Tiinan kanssa kaupassa eilen (lue pidettiin autossa jonkinlainen once in a lifetime IG live :D) ja päätettiin, et nyt soitetaan mammalle ja kerrotaan mitä ollaan suunniteltu sen pään menoksi <3

Oma äitini on aina ollut mulle kallio, jonka puoleen kääntyä jos en tunnelista oo ulos päässyt. Auttanut mua kasvamaan siksi ihmiseksi, mikä oon! Antanut mulle viisautta ja ymmärrystä siitä, että olemalla oma itsensä saa paljon hyvää aikaiseksi! Nää on vaan muutamia asioita, joiden vuoksi ei ollu siis epäilyskään kun kuulin hänen haaveen päästä ulkomaille, ettenkö asian eteen jotain edes koittaisi tekevän.

Perjantai ilta, kellon ollessa noin puol kahdeksan puhelimen toisessa päässä oli sanaton, mutta hiljaisuudesta päätellen onnellinen mamma..Sillä mä mamma ulkomaille yllärinä, onnistui totaalisesti! Vien sen aurinkooooon, koska on sen ansainnut <3 Hih Hih, onnistui täydellisesti! Hän nimittäin laittoi vielä pariin otteeseen viestiä, että siis MITÄ?? Saatoin aiheuttaa ehkä muutaman ohi lyönnin sydämessä, mut olipahan onnistunut ylläri ja se oli tarkoitus!

Kiitos, että oot mun äiti ja kasvattanut musta iloisen ja energisen tapauksen, joka menee omalla tyylillään täällä pallolla. Luoden matkaansa juuri niin kuin sen kuulukin mennä, välillä pylly edellä puskiin ja välillä kiitotieltä kohti taivaisiin! Kiitos, että opetit periksi antamattomuuden ja sen, että vaikka maailmassa olisi kateutta ja katkeruutta, ne asiat voi ylittää! Oot kallio johon voin aina luottaa, joten oon erittäin etuoikeutettu viemään sut palmujen alle.

Ylläripylläriin oli siisti lopettaa tää viikko ja ottaa esiin viikonloppu fiilis! Tänään luvassa edareiden koululla kevättapahtumaa, ulkoilua ja huomenna juoksutreenin kautta Kouvolan jefuturnaukseen! Sopivasti chillailuu ja sporttipirkkoilua!

Halaus viikonloppuusi, ootte tärkeitä <3

4

Vastaa