Ei pelkkä peli

Ootko koskaan ajatellut kuinka monta ihmistä yksi jenkkifutis peli yhdistää kerralla?

Niin kuin moni saattaa ajatella se ei ole sormia napsauttamalla valmis, vaan taustalla tehdään paljon hommia ja monta päivää! Jokainen pieninkin asia on mietitty hyvin tarkkaan! On esivalmisteltu kiskassa tarjottavia jo edellisiltana! On tarkistettu, että jokainen pelaaja on tulossa paikalle! Tutkittu säätiedotteet ja tarkastettu joka ikinen epävarma kohta miljoonaan kertaa!

Yksi ottelu kokonaisuudessaan näyttää katsojan silmiin ehkä parin tunnin peliltä, mutta se pitää sisällä paljon enemmän ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan pinta raapaisulla mitä, missä ja milloin behind the scenes ottelu pvän meininkiin taustan silmistä!

Jos ottelu alkaa 18:30 työtä on tehty sitä ennen kentällä jo pari tuntia! Kentän ulkopuolella päiviä! Joukkueenjohtaja ja kiskaleader keräävät kasaan porukan, jotta homma pyörisi koko pelin jouhevasti ilman suurempia draamoja. Jotta tämä onnistuisi alla oleva listaus on suora kopio siitä, kuinka paljon Helsinki Wolverinesin kotiottelussa Staffia on mukana;

▪️Kiska 5-6 hlöä

▪️ Tulostaulu&pelikello 1 hlö

▪️ Yrityskello 1 hlö

▪️ Grafiikka operaattori 1 hlö

▪️ Runner 1 hlö

▪️ Livetilastointi 1 hlö

▪️ Tilastoinnin apu 1 hlö

▪️ Ottelukuvaus 2 hlöä

▪️ Järjestyksenvalvoja 4-5 hlöä

▪️ Chain crew 4 hlöä

▪️ Selostaja 1 hlö

▪️ DJ 1 hlö

▪️ Kentän kokoaminen ja purku 5 hlöä

▪️ Lipunmyynti 2 hlöä

▪️ Yleisölaskenta

???? Järjestyksenvalvoja hoitaa

▪️ Pallohenkilö 4 hlöä

▪️ Juomahuolto 2 hlöä

▪️ Teippaaja 1 hlö

▪️EA (sairaanhoitaja AMK) 1 hlö

▪️Maskotti 1 hlö

Jotta yksi vaahteraliiga ottelu voidaan pyöräyttää onnistuneesti maaliin voit äkkiseltään laskea, että mukana on staffia noin 41 hlöä jotka jokainen on tärkeässä tehtävässä ottelun kannalta!

Leikitellään tämän henkilö matematiikan kanssa lisää! Staffin lisäksi paikallahan on tietenkin tuomarit joita on 7 hlöä! Illan tähdet eli pelaajien ja valmennuksen luku molemmista joukkueista yhteensä pyöri eilen siinä 115 hlössä. Wolverinesillä kannustuksen ykköslinkkinä toimii tottakai cheerleaderit joita paikalla yleensä; 8-10 hlöä. Vaahteraliigan otteluthan televisioidaan, jotenka kentän reunalla pyörii vielä tuotantoa; 8-9 hlöä. Siihen kun lisää vielä yleisömäärän, joka esimerkiksi eilisessä ottelussa kiipesi 485 hlöön!

PÄÄSTÄÄN SIIS PALTTIARALLAA arviolta 667 hlöön, jota jenkkfutis koskettaa yhtäaikaisesti!

Ymmärrät varmaan, että kyseessä on tapahtuma jota tehdään isolla sydämellä ja vahvalla laji rakkaudella niin kentällä, kuin taustalla, kuin yleisössä! Jotta tämä kaikki onnistuisi täydellisesti ei pidä unohtaa sponsoreita ja yhteistyökumppaneita joiden merkitys on suuressa arvossa!

Termi; Jenkkifutis on parasta paikanpäällä! Pitää paikkansa isosti, sillä tämä ei ole pelkästään PELI tämä on KOKEMUS!! 

Suosittelen jokaiselle lämpimästi tätä kokemusta kokeiltavaksi, sillä saatat yllättyä isosti ja huomata sydämessäsi asuvan jenkkifutis supportajan!

Yhteenvetona eilisestä voisin vielä mainita sen, että kyllä kahvin keittäminen oli unissa ja makaan tällä hetkellä jalat kohti kattoa, sillä kovaa mentiin! Ylpeänä jenkkifutis junnun äitinä, koska oma linjamiehen alku kantoi paitaansa ylpeydellä saattaessa Kapteenit kolikon heittoon, silmät loistaen ja sydän onnesta soikeana!!

Tähän loppuun voisi kiteyttää monta asiaa! Mutta sanon nyt vain sen, että olen hyvin hyvin kiitollinen siitä mitä kaikkea tämä yksi laji on tuonutkaan pojalleni kiitos juniori valmennuksen ja upean seuran Helsinki Wolverines!

Halaus päivääsi ja tee sitä mitä sydän sanoo! Olet tärkeä <3

6

Vastaa