Do you love to challenge yourself?

Haetko treeniä, joka ei jätä kylmäksi?

Entä treeniä, joka haastaa sinua juuri omalla tasollasi?

Mites sali, joka huokuaa omanlaista yksilöllistä kauneutta?

Vastasitko kyllä edes yhteen? Entä heräsikö mielenkiintosi?

Istuppa alas, ota vaikka kupponen kahvia ja hyppää mukaan seikkailuun..

Hyppäsin bussiin tiistai iltapäivällä ja suuntasin kohti TRIB3 kutsuvieras tapahtumaa. Sali toimii Runeberginkatu 44 Töölössä vanhassa Adlonin elokuvateatterissa.

Astuessani portaita alas tunsin lämpimän tuulahduksen jotain uutta ja ihmeellistä. Koko kroppani janosi lisää tietoa.

Mikä tämä on?

Mitä täällä tehdään ja miten?

Huomaan päivä päivältä olevani enemmän ja enemmän tiedonnälkäinen eri treeni muodoista, kiitos koulun. Tykkään selvitellä miten ne vaikuttaa ihmisen kehoon ja lihaksiin ja mitä hyötyjä saakaan erilaisilla ärsykkeillä. Tutustuminen tuli siis oikeaan aikaan ja joo oikeaan osoitteeseen, koska joo tunnetusti tiedetään mun yllytyshulluus kokeilla kaikkea uutta liittyen liikuntaan ja hyvinvointiin.

TRIB3 konsepti perustuu HiiT treenaamiseen, jossa haastetaan jokainen tunnille menijä omalla tasollaan. Skeptiset ihmiset saattaa ajatella nyt, et tää on nähty ja koettu.. Well, vedän maton jalkojesi alta.. Eipä muuten ole, nyt vedetään HIIT aivan uusille leveleille!! Tunnilla pystyt siis helposti vetämään itsesi maksimisyke rajoille ja polttaa rasvaa soturi hengessä.

Sali houkutteli hyvin siistien valojen ja sisustuksen takia vetämään treenivaatteet ylle ja heti. Musiikki toi sai aikaan soturi fiiliksen ja asenteen, et kohta mennään ja kovaa!!

Tiedättekö sen reaktion, kun näette pikku lapsen joka silleen ei malttais odottaa jotain suurta ja mahtavaa. Mun sydämessä paloi sellainen liekki. Treenit kestävät 45 minuuttia johon kuuluu niin lämmittely, kuin venyttely osuus. Joka tälläiselle, no sanotaanko ”venyttelen silloin, kun ollaan taas jumitus tilassa ihmiselle” toimii kuin hattu päähän! Tunnin aikana tehdään liikkeitä tietyn työstöajan aikana, jonka jälkeen palautellaan ja hypätään seuraavaan liikkeesseen. Treenin liikkeet ja harjoitteet pohjautuu kolmiosaiseen TRI -harjoitusrunkoon, mutta sisältö voi olla aivan eri mitä se oli viimeksi. Tämä takaa sen, että et varmasti haukottele kuukauden käynnin jälkeen ajatuksesta, taas samat liikkeet.

Pistä 18.2 ylös, THERE IS A NEW GYM ON THE TOWN, BE YOUR OWN LIFE WARRIOR!!

Elämme mukana niin säryissä kivuissa kuin saavutuksissa. Kun voitat, me voitamme. Kun kaadut, ojennamme auttavan käden ja ohjaamme takaisin oikealle tielle. Ei tekosyitä. Ei selityksiä. Vain tuloksia. Sen vuoksi TRIB3 on tuhansien uranuurtajien maailmanlaajuinen heimo

-TRIB3-

Älä siis pysy aina treenaamisessa omilla mukavuus alueilla, vaan kokeille rohkeasti jotain uutta ja riko rajoja.

Anna mennä ja ilahdu uudesta, tää maailma janoaa sankaritarinoita!!

Upeeta torstaita ja halaus ystävänpäivänä <3

 

0

Vastaa