Discokiska

Kuulostaa näin ääneen sanottuna aikamoiselta suoritukselta, mutta käytännössä se oli aika helppo setti! Johtuen kyllä pitkälti ilmasta ja seurasta!

Lauantaina se sitten virallisesti alkoi, nimittäin Bragun kiska kausi! Mitäkö tämä tarkoittaa, nuorin poikani pelaa jenkkifutista Helsinki Wolverinesissä ja talkoo työllä on tultu pidettyä kiskaa nyt muutamana kesänä.

Aurinko paistoi ja lämmittikin  siihen malliin, että pystyi vetämään alku setin lyhkähihaisessa paidassa! Johtui kyllä myös siitä, et nyt vedettiin sillee jumpan kannalta..kauden eka niin kaikki tavarathan piti roijata paikoilleen. Lakasta lattia ja pyyhkiä pölyt, kiljua kun sitten kohtasi hämähäkin ja muutenkin yleisesti kikatella sitä, et mitähän tästä päivästä tulee!

Sehän ei mennyt kuin strömsössä.. Ystäväni Outi tuo Grillien ja muutenkin koko kiskatiimin maestro koitti hyvällä hermolla sytyttää kaasugrilliä tuloksetta. (Tässä vaiheessa taisin sanoa ääneen, että Jumankeuda mitkä hermot, koska oisin varmaan itse potkassu sitä ja lähtenyt ostamaan uutta.) Herra grillien grilli ei vaan jostain syystä suostunut toimimaan, pitkä ja kylmä talvi oli ajanut sen lakkoon 😀 Hätä ei lukenut lakia katsomon alta löytyi toinen grilli, joka pienen (lue ison) hienosäädön ansioista saatiin toimimaan ja makkarankin tuoksu alkoi saapua Brahenkentän ylle.

Luvassa oli pitkä päivä sillä viimeinen peli alkoi vasta 19:10 ja paikalla oltiin jo 11, mietin aamulla et Herregyyd miten sitä jaksaa, mutta niin kuin alussa sanoin ilma ja seura takasi sen, että kello eteni hyvässä vauhdissa ja päivä meni mukavasti ja vauhdilla.

Iloisia hymyjä ja paljon hyvin hyvin paljon kikattelua. Sitä päivä oli tarjolla, loppu illasta homma siinä siivouksen lomassa päätyi discokiska ideaan ja tulipa siinä vedettyä pari hittikimaraa tanssilla. Ideoin seuraavaksi kerraksi discopalloa ja savukonetta! Hauskaa oli, vaikka kun sitten kotiin pääsi sänky oli eka ja ainut idea mikä tuli suihkun jälkeen mieleen!

Kesästä tulee huikea discokiska tiimin kanssa, löydät mainos videoklipsin IG-tililtäni kandee käydä kurkkaa tai vielä parempi kandee tulla katsomaan paikanpäälle! Pelejä on paljon tulossa ja siellä ollaan 😀

loistava ja aurinkoinen ulkoilu viikonloppu takana jonka kruunasin su aamulla ekaa kertaa elämässä 5 km juoksu.. kroppa kesti ja ennen kaikkea mieli kesti, matkavauhdin nopeuttamiseen johdosta nyt on helppo juosta! Super iso halaus koutsille, kyllä tästä hyvä tulee!

Aurinkoa kaikille vappuviikkoon ja tsemppiä maanantaihin, ootte ihania <3

 

2

Vastaa