Bussin penkki tutuksi

Kesäiset sunnuntai päivät voi viettää monella eri tavalla. On paljon eri juttuja mitä tehdä, voi käydä uimassa, riekkua huvipuistossa, nauttia hitaasta aamusta, tehdä töitä tai chillailla vaan ja kerätä voimia seuraavaan viikkoon. 

Tai sitten sen voi viettää myös bussissa. 😀 Okei, emmä nyt ihan koko päivää viettänyt, mut 10 h suurin piirtein. Sen mikä nyt ottaa HKI-Vaasa ja Vaasa-HKI välillä. Eilen oli siis jefu junnun tämän kauden ns. pisin peli reissu Vaasa Royalsia vastaan.

Aamu sarasti vielä rauhallisena, kun unen pöpperöiset jefu junnut kantoivat varustekassit bussiin ja etsivät paikkansa. Kello oli siinä vaiheessa 6 ilmassa leijui pieni jännitys, mutta hyvä fiilis heti aamusta. Matka alkoi ja taka-osassa käynnistyi hiljainen puheensorina, osa otti vielä lepoa ja osa päästi valloilleen kikatuksia ja ajatuksia tulevasta pelistä. Bussi matka taittui nopeasti ensimäiseen stoppiin Parkanoon jossa vedettiin aamupala. Tällaisissa koko päivän peli matkoissa näillä junnuilla, pitää vielä tsekata toi tankkaus ja ruoka niin, että tyhjin vatsoin ei peliin lähdetä. Parkano city oli pikkuruinen nukkuva kaupunki kun bussi kaarsi huoltoaseman pihaan. Kyllä siinä monen asiakkaan kasvot painautui ikkunaan, kun pojat järjestyivät riviin pihalla ja ottivat kevyet aamu herättely treenit siinä pihalla. Ruokaa napaan jonka jälkeen käytiin todistamassa joukkueen johtajan kanssa, että kaupat aukee vielä jossain sunnuntai aamuisin 10, hyvissä ajoin kun oltiin liikenteessä niin vartin odotus ei tuottanut tuskaa. Mitä nyt mun keltainen paita oli kovin rakas kaikille hyönteisille, joten saatoin aiheuttaa jonkinlaista aamu naurun hörähdyksiä keskellä parkkista.

Matka jatkui ja meno bussissa alkoi muuttua äännekkäämmäksi, musiikki soi ja junnut kävivät läpi peli kuvioita koutsin kanssa. Pistin siinä matkan varrella huomioon asian, että Pohjanmaalla muuten viljellään ja paljon. 😀 Eipä tollasia peltoja näy mökki matkalla, oli aika huikeita maisemia. Aamupala ja kahvi alkoi potkia energiaa kunnolla ja ylienerginen matkanjohtaja Noora saapui paikalle, nauroin eilen varmaan noista bussissa vietetyistä tunneista sillee 9 😀 se kun on hyvä huoltotiimi ni tollaset pitkät siivut bussissakaan ei tunnu pahalta olleskaan.

Vaasan botnia hallin piha täyttyi melusta, kun Helsinki Wolverines juniorit änkeytyivät bussista iloisin ja odottavin mielin ulos. Pelipäivä, puolustus, heittää, juoksee ite huudot kantautui kauas, kun junnut asettuivat jaardeille toisiaan vasten.

5 h matka ei tuntunut missään ja wolvot ottivat 0-44 voiton kotiin.

Vastustajaa arvostettiin loppuun asti, sillä tässä lajissa voi tapahtua käänne milloin tahansa.

Iso kiitos menee eilisestä pelistä Royalsin U13 joukkueelle ja talkooväelle, takasitte upean pelin ja loistavat puitteet.

Pelin jälkeen pukkarissa oli vastassa hymyileviä, kaikkensa antaneita ja kyllä silleen noh kauniisti sanottuna ei niin parhaalle tuoksuvia junnuja. LUE NÄIN: taju meinas lähtee! 

Edessä oli vielä beban puudutus osa kaksi, ennen sitä oli kuitenki aika ottaa jengi ruokailu. Ton ikäisille sopivassa mestassa-> rax ja pizza ähkyt here we come!! Iso respect Vaasan Raxin hlökunnalle joka hoisi hyvin kivuttomasti tälläisen ison porukan tehokkaan ruokailun, silloin kun osataan hommat ni ne kyl toimii.

Bussi starttasi kohti stadia ja äänen taso laski hiukan, osa nukkui, osa jatkoi siitä mihin jäätiin. Ja nyt puhun itsestäni, tollain aamu herätys ei oo mulle paha olleskaan ja muutenki oli tosi siisti päivä. Mä vaan selkeesti oon ikuinen lapsi, koska kun olis ollut Nooran nukkumaan meno aika ja se ei päässyt nukkumaan siitä tuli vielä kikattelevaisempi, todella fiksujen juttujen heittäjä. Ainakin huolto joukoilla oli hauskaa, kun kehitettiin tuleviin peleihin aivan uudet hyökkäyskuviot. Perustettiin siinä sivussa Haaga Huligans jefu joukkue, jonka peli paidoissa komeilisi unicorn ja taidettiin me joukkueenjohtaja Outin kanssa ostaa Hämeenkyröstä linnakin. Että sillee, ei varmaan tarvii avata ketkä siellä takas tulomatkalla oli ne väsyneimmät 🙂

Päivä päättyi 23:10 paluulla velolle, josta unen pöpperöinen joukkue siirtyi omiin koteihinsa terottamaan kynsiä. Sillä lauantaina mennään taas!!

Vaikka päivä oli pitkä, oli se päivä ja reissu joka jää mieleen. On hyvin upea olla osa näin hienoa lajia ja tukea junnujen harrastusta, joka ei ole se suurin, mutta kyllä se hienoimpia on. Tässä lajissa sana JOUKKUE tarkoittaa oikeesti sanaa JOUKKUE. Tässä lajissa junnuista asti kannetaan ylpeydellä oman seuran peli asua ja kunnioitetaan kaikkia niin omaa kuin naapuri seuraa. Niin tuomareita kuin yleisöä. Niin muita lajeja kuin harrastajia. Ei ole prototyyppiä kuka saa ja kuka ei saa harrastaa! Se on yksi hienoimpia juttuja, tule sellaisena kuin olet ja OLE SELLAINEN KUIN OLET!!

Huoltotiimi kiittää ja kuittaa, oli huikee päivä!!

Mulla jatkuu vielä kesäloma tämän viikon, luvassa ainakin treeniä, kikkailua kenttien laidoilla ja paljon hymyä ja kikatusta!

-Kun on hyvä buugi, ni se kyl näkyy kauas-

Iso maanantai hymy just sulle, tehdään tästäkin viikosta huikea! <3 Hessuhopo rules!!

 

 

3

Vastaa