Be humble

Osaatko nauttia aidosti toisen menestyksestä tai onnesta. Niin, että et tunne itse oloasi jotenkin huonommaksi? Veikkaan, että meistä jokainen voi sanoa syvällä rintaäänellä, että se ei ole itseltä pois jos joku toinen onnistuu ja voi hyvin. Mutta miten sen asian kanssa elää onkin toinen luku. Jotkut osaavat aidosti iloita ja olla onnellisia. Jotkut taas kääntävät tuolle sanonnalle kasvot ja toimivat toisin. Sille ei vaan voi mitään, niin on ollut aina ja niin tulee aina olemaan.

Otetaan hieman diipimpää pohdintaa tähän lauantai aamuun..

• Onko maapallo oikeasti vaan niin ilkeä paikka jossa kukaan muu kuin sä et saisi tehdä juttuja mitä ehkä oot tehnyt ja onnistuakin niissä vielä?
• Lukeeko se jossain opuksessa, että kateutta pitää tuntea jos joku pärjää paremmin kuin itse

Oon elänyt omaa elämän kirjaa 37 vuotta, en kenenkään toisen. Siinä kirjassa alkumetreillä on opetettu elämän ehkä yksi tärkeimmistä teoista. Elä omaa elämääsi, älä muiden! Siinä kirjassa myös on neuvottu olemaan rohkeasti ylpeä ja iloinen toisten saavutuksista ja onnistumisista. Siinä elämänkirjassa kannustetaan toista kurottamaan vielä korkeammalle, supportetaan harppaamaan vielä pidemmälle. Se kirja takaa sen, että jos joku toinen vetää pidemmän korren en todellakaan ole myrtynyt vaan iloinen siitä, että joku toinen onnistui siinä. Tarkoittaa myös sitä, että minullakin on mahdollisuus kunhan vaan tarpeeksi yritän itse. En toisten kustannuksella tai avuilla vaan ihan itse!!

• Onko se suomalaisten perusluonne joka ei anna periksi olla vaan iloinen toisen puolesta?

Muistan ollessani joskus kauan aikaa sitten veikkauksen koulutuksessa, missä kerrottiin, että suomalaisille on tehty ihan oma ässä arpa missä voitto korkeintaan se 1000 euroa. Jotta se ei menisi ihon alle jos vaikka naapuri voittaisi sillä arvalla minkä on saanut lahjaksi.

Se ei ole pois sulta, jos joku toinen iloinen.
Se ei ole pois sulta, jos joku toinen menestyy.
Se ei ole pois sulta, jos joku toinen onnistuu.

Toki pieni kateus ei ole aina pahaakaan, koska se voi toimia myös motivaattorina saavuttaa jotain mikä ei ole vielä natsannut. Anna siis mennä, ole kateellinen mutta älä satuta sillä kateudella muita ihmisiä! Ollaan toisillemme kauniita ihmisiä eikä taistelutovereita, joita pitää nokittaa aina.

Dream it, Plan it, DO IT and BE YOURSELF with big HEART

Super siistiä lauantaita, ison halauksen saattelemana.
Nauti päivästä omalla tavallasi ja hymyile sillä hymy tarttuu <3

1

Vastaa