Back to Business

Viikon loma tähän väliin teki niin terää! Loma jolle ei ollut tarkoitustakaan aikatauluttaa suuremmin mitään! Tarkoitus oli lähinnä kuunnella kroppaa ja mieltä! Antaa sen rentoutua ja kerätä voimia tulevaan syksyyn!

Omassa työssäni syksy on aina aika jolloin katsotaan mistä puusta se nainen on väännetty! Paljon SAP järjestelmän muutoksia ja kehitys projekteja! Tämä syksy on hieman erillainen vielä, koska en osaa edes vielä hahmottaa minkä näköinen se on valmentajana. Joten täydellinen nollaus koneen kanssa teki todella terää!

Blogi oli samassa syssyssä lomalla koska halusin sulkea itseni tietokoneelta kokonaan!

Joten HERE I AM AGAIN!!

Viikon aikana tuli  nautittua ulkoilusta golf kentillä, nuoremman edarin ja teinin kanssa (vanhempi edari palaa tänään rippileiriltä joten viime viikolta puuttui yksi palanen) kikkailusta ja chillailusta!

Käytiin mm. Seikkailupuisto huipussa! Tykkään paljon haastaa itseäni ja fiilis oli kyllä huipussaan!

Homman kruunasi uusi seikkailu golf rata joka tarjosi jännän kokemuksen perinteisen minigolfin sijaan!

Paljon kilometrejä golf kentillä, kannustusta jefukentillä ja muutama erittäin upea palaveri! Syksystä on tulossa huikea!! Kerron niistä kyl enemmän omissa postauksissa!

Rentoutuksesta oli mun loma tehty! Nautin täysin siitä fiiliksestä, et ei tarvinnut avata konetta! Opin sen nyt kantapään kautta ekast lomasta! Kaikista huikeinta tässähän on se, et mun lomahan ei ollut tässä.. sillä pilkottuna mulla on vielä viikko jäljellä josta extempore otankin ke-pe päiville lomailun ja pari säästän konfirmaatio viikolle! Eli eipä tää lomalta paluu paha oo olleskaa sillä tämä ja huominen vaan töitä ennen seuravaa lomaa!

Joko sun loma on ohi? Saitko palauteteltua itsesi kunnolla?

Upeeta maanantaita kaikille <3

0

Vastaa