Autokaraoke kuningatar

Tulipahan taas todistettua se, että työmatkoilla pystyy aiheuttamaan muille autoilijoille hetkiä jolloin nauru ei ole kaukana. Tuppaan nimittäin harrastamaan huolella autokaraokea. Mentaliteetilla kovaa ja korkealta, mukaan ripaus pään keinutusta. Liikennevalot ovat valoja, joissa voit ottaa mukaan käsiliikkeet ja antaa mennä täysillä. Näkyhän, se aivan varmasti on ja en yhtään ihmettele, jos jollain naapuri autossa menee aamu pasmat sekaisin. Se on, vaan ne biisit jotka, vie mukanaa. Todistettavasti tiedän, että en ole ainoa joka tätä jaloa harrastusta harrastaa.

Meitä on paljon autokaraoke tähtiä:

Joille liikennevalot toimii diskovaloina.

Joille edessä olevan autonpakokaasu toimii savukoneena.

Joille auton ilmastointi toimii tuulikoneena.

Miten sitten valitsen itse oman autokaraoke show’n esiintymis numerot? Yleisesti ottaen vedän rändömisti radiokanavasurffauksella, ja pysähdyn jos kajareista pamahtaa joku menevä viisu. Tosin nyt musta on tullut kiitos Bastianin aika kova spotifyn laatulistojen suurkuluttaja. Sieltä, kun voi valita sillee ihan fiiliksen mukaan minkä tyylisen autokaraoke show’n vetää. Välillä kun on, yleisöä ihan auton sisällä saatan antaa heille mahdollisuuden valita esiintyjälle kappaleita. Tosin yleisöni eli edarit ja teini ei ihan aina lämpene ”kaikki mukaan huutoihin”. Tiukka yleisö, joka selkeesti vaatii vaan hieman pehmitystä. Toinen mitä tykkään harrastaa, on arvuutella kuka artisti ja mikä biisi? Vaikka paljon biisejä tunnistaa niin, hittiläinen on vaikee välillä yhdistää ne oikeisiin artisteihin.

Mun ykkös luukutus autokaraoke show:n tällä hetkellä on:

 • HitMix radiokanava
 • Spotify- lista: Turn me on

 • Spotify- lista: Eurodance party

 • Spotify- lista:Weekend festival 2018

 • Spotify- lista: This is Mikael Gabriel
 • Spotify- lista: Suomi-hiphopin klassikot

 

Etenkin noi 90-hitit, hyvää päivää vaan! Kai se vaan silleen on, että noi biisit tulee olemaan silleen hyvin hyvin lähellä sydäntä silleen aina, koska niiden avulla on monet teini-iän solmukohdat selvitetty ja niistä on saanut niin paljon hyvää energiaa. Mulle musiikki on aina ollut yks tärkeimmistä jutuista, rakastan kuunnella sitä aina kun on mahdollista. Se on, ensimmäinen asia jonka laitan päälle kun saavun töihin. Se on, ensimmäinen asia jonka laitan kuntoon kun alan siivoamaan. Se on, ensimmäinen asia jos treenaan yksin minkä tarkistan olevan kunnossa. Se energia mitä siitä saa, on uskomaton. Toki löytyy biisejä, jotka pääsevät korvamato tasolle. Biisit, jotka soi sun päässä vaikka kuinka koitat unohtaa ne. Ei ne huonoja ole, mut hyvää päivää kun, kuulet sen laulat koko päivän sitä vasten tahtoasi.

En tiedä miten muilla, mutta pääsen itse helposti aikamatkalle eri biiseillä. Saattaa muistua hetki missä on kyseisen kappaleen kuullut ekaa kertaa. Saattaa muistua hetki mihin kyseinen kappale on auttanut. Saattaa muistua hetkiä miksi kyseistä kappaletta on aina luukuttanut kovaa, oon nimennyt ne voimabiiseiksi.

Mun top viisi voimabiisit:

 1. David Guetta- Dangerous
 2. Status Quo- Whatever you want
 3. Tungewaag & raaban- Wolf
 4. Mikael Gabriel- Timanttei
 5. Gassellit- Riks Raks Poks

Noi biisit, kun soittaa putkeen niin eipä oo harmistusta näkyvissä.

Onko sulla olemassa top viis voimabiiseista? Jos on niin kerro ihmeessä 🙂

 

Mä koitan viedä mun biisi toiveet tänään kentänlaidalle, älä siis ihmettele jos kuulet brahen kentältä karaoke esityksiä tanssi show’n kanssa se oon vaan mä siel 😀 Super upeeta kesäviikonloppua just sulle. Ota rentoo, tai vedä sykkeellä kunnon treenejä. Nauti ulkoilusta ja hyvästä ruuasta ja fiiliksellä täysillä. Nyt on kesä!! Mun plan numero yksi on ulkoilu, kikattelu, hymyily!!

-Hymy ja halaus, just sulle <3-

 

 

0

Vastaa