Älä lopeta pelaamista

Pääsin todistamaan loistavaa opetusta siitä, että koskaan ei pidä antaa periksi eikä koskaan pidä lopettaa pelaamista ennen kuin ottelu on varmasti ohi!

Lauantai ensimmäinen päivä Helmikuuta tuli vietettyä iltapäivä IFK-Kalpa lätkäpelissä Helsingin jäähallilla! Tapahtuma sisälsi myös erään nuoruuden sankarini Jan Calounin paluun nordikselle! Vuosi 1998 nousi isosti mieleen punainen joukkue nosti silloin keväällä mestaruus pystyn ilmaan ja kyseinen pelaaja oli isossa roolissa tuon mestaruuden saamiseksi!

Viikonloppu ja lätkäpeli on kyl yks mun ykkös suosikki ajanviettotapa! Nykyään siihen pystyy yhdistämään myös hyvin äitipoika laatuaikaa, sillä vanhempi pojistani tykkää kyseistä seurasta isosti!

ÄLÄ LOPETA PELAAMISTA, ENNEN KUIN PELI ON OHI!!!

Se ei riitä, että pelaat 55 min. loistavasti sillä ottelu kestää sen 60 minuuttia Siihen, kun vastustaja saa päälle nosteen mikä pahimmillaan voi päättyä 3-1 tilanteesta 3-4 voittoon!

Huokaus!!

Oli aika lähellä, että ei mennyt tunteisiin! Tajusin kuitenkin sen, että voitto meni juuri oikeaan osoitteeseen vaikka IFK:lle sydämeni sykkiikin! Kalpa näytti sen mitä taistelutahto voi parhaimmillaan tuoda! Usko omaan tekemiseen loppuun asti kantoi joukkueen ensiksi tasoihin ja lopulta ohi! Häviöistäkin opitaan ja uskon, että punainen joukkue kehittää tästä voimavaran!

Tämä on juttu mikä meidän jokaisen tulisi muistaa! Älä anna helpolla periksi ja älä luovuta vaikka eteesi iskisi vastoinkäyminen!
Usko siihen mitä olet tekemässä!

Älä lopeta tai heitä pyyhettä kehiin ennen kuin olet saavuttanut sen mitä tavoittelet!

0

Vastaa