Aikaa katsella ympärille

Eturistiside leikkauksesta on tänään tasan 10 viikkoa! Paraneminen ja kuntoutuminen on ollut jotain sanoin kuvaamatonta!

Ihmiskroppa pystyy käsittämättömiin suorituksiin!

Kuntoutuksessa mennään vaiheessa olen saanut ottaa liikuntaa isosti niin kuntosalilla kuin kotona mukaan arkeen. Saan polkea kuntopyörää päivittäin mikäli se on mahdollista, saan tehdä kyykkyjä ja jalkaprässiä! Periaatteessa saan tehdä lähes kaikkia jalkoihin liittyvää lihasvoimaa jossa liikerata on maltillinen! 

Tämä pätee myös siihen, että pääsen tekemään yhtä rakkaimpaan liikunta muotoa elikkä kävelyä! Kävely on ollut mulle aina tärkeä ja nyt kun se ei ole ollut itsestään selvyys askelluksen vuoksi olen kaivannut sitä isosti!

Sunnuntaina päätin kuitenkin ottaa maltin mukaan ja lähteä haistelemaan Haagan tuulia! Hitaasti, mutta varmasti askel kulki tuulisessa auringon paisteessa. Yleensä, kun kävelen tulee käveltyä niin vauhdikkaasti, että osa luonnon ja kaupungin kauneudesta jää huomioimatta! Tämä kävelyretki tarjosikin jotain mikä on aina ollut vieressä, mutta viipottaen ohitettu!

Kuinka kaunis Helsinki onkaan, kuinka mukava onkaan kävellä hitaasti ajatuksen kanssa ei suorittaen jotain kilometri määrää!

Huomasin toistuvasti kaivavani puhelinta esille ja nappaamaan kuvan jos toisen ihan vaan kaupungin tunnelmasta!

Tuulen vire tuntui sormissa, koska urpona lähdin ilman hanskoja kävelylle! Huomasin kuitenkin tuntevan isoa onnistumista ja iloa noustessa ylämäkeä ylös tuntien polveni kestävän!

Tämä kävelylenkki opetti ja sai minut ymmärtämään, että välillä on ihan mukavakin kävellä rauhassa ja katsoa kaupungin tarinaa ympärillä!

 

Uskon vahvasti siihen, että kaikella on tarkoitus sillä tämä eturistiside vamma ja siitä toipuminen on opettanut minulle sen, että minä olen itseni tärkein satsaus!

1

Vastaa