65 kiloa kevyempi treineri

Usko itseesi isosti ja tee mitä sydän sanoo!!

Sepä juuri, ehkäpä kaksi isointa kartta merkkiä jota kuuntelen! Palaset loksahtaa paikalleen silloin, kun niidenkin tarkoitus muodostaa tetriksenä oikea muodostelma!

Painonpudotuksen ja elämäntaparemotin alkumetreillä ja keskivaiheillakaan en ehkä ihan olisi uskonut mihin polku onkaan mua viemässä. Hetki ja tavoite kerrallaan, niin kuin mun treineri Janni mainitsi Fressi Leppävaarassa matkan alussa! Ton lauseeen kannan koko loppu elämäni sydämessäni. Silloin tiesin, että hitto siinä on ammattilainen joka tän asian kanssa mua voi auttaa! Toivon, että jonain päivänä voisin omalla valmentaja urallani saada asiakkaissa tälläsiä oivalluksia!

Tästä pääsen sillee sujuvasti aasin siltana aiheeseen. Pitääkö Personal trainerin olla jonkinkokoinen tai näköinen ollakseen vaikuttava valmentajana?

Oma mielipiteeni kulkee aika paljon oman kokemuksen ja sen mitä olen nähnyt. Mun mielestä EI!! Personal trainer on ihminen joka tekee asiansa sydämestä täydellä ammattitaidolla, intohimolla ja ennen kaikkea palolla auttaakseen muita urheilumaailmassa. Se minkä näköinen ja kokoinen oot, sillä ei pitäisi olla merkitystä! Mä oo omannäköinen PT, joka kantaa ylpeydellä sitä ilosanomaa mitä voi saada urheilun puolella aikaiseksi!

Mitä mieltä sä oot, vaikuttaisiko PT valintaasi enemmin ulkonäkö kuin mitä ihminen on sisällä?

Uusi luku kirjassa avattiin eilen, kun tutustumassa Haaga Fit kuntosaliin.  Aloitan valmentamisen oman työni ohella viikolla 20. Itsenäisenä yrittäjänä; tmi OMANELÄMÄNWONDERWOMAN aloittaa siis nyt virallisesti toimintansa. Tarkoituksena aloittaa maltillisesti ja kuunnella kehoa, mieltä ja löytää kultainen keskitie.

Astuin ovesta sisään ja sisällä paistoi hyvinvoinnin aurinko. Treineri Kati tervehti iloisesti ja sainpa respasta lemppari nimenkin jo; mä oon virallisesti nyt sit PT- kalentereiden helpottaja 🙂 Tuli super hyvä fiilis ja aistin jo heti, että tuun viihtymään siellä isosti.

Kuva: Hotelli Haaga

Se on kuitenki tärkeetä tossa hommassa, että vedät asiakkaille treenejä paikassa jossa viihdyt!

Kulkukorttia, treneiri paitoja, missä sijaitsee PT-soppari kansiot, laitteiden tsekkauksia. Ja voin muuten näin äkkiseltään kertoo et huippis laitteet sekä jo pidemmän aikaa salilla käyneelle kuin vasta-aloittelijalle! Eli suosittelen lämpimästi kaikkia saapumaan paikalle kokeilemaan!

Kuva; Hotelli Haaga

 

Odotan innolla mitä tuleman pitää, loistavia treenejä asiakkaiden kanssa ja hyvää fiilistä jakaen liikunnan ilosanomaa! Hip hip huraa! Jos susta tuntuu yhtään et hitti haluut kokeilla reenejä mun kanssa ni laitappa viestiä!

Nyt on kuitenkin hyvä ottaa aurinko lataus alkavaan treineri elämään ja suunnata sunnuntaina viikoksi Rhodokselle. Se on katsokaas mun mamma ylläri matkan aika! Uskookohan hän vieläkään mihin on menossa 😀 toivottavasti on pakannut ja on valmiina su klo 5:30, koska loma is here!!

Sen tiimoilta hiljennän myös blogini ensi viikoksi, joten toivotan teille kaikille upeeta viikonloppua ja ihanaa viikkoa!

Oot tärkee <3

1

Vastaa