48 h – tai viikonloppu

Mietin eilen illalla ennen kuin simmut painui kiinni, kuinka paljon ihminen voikaan tehdä erilaisia asioita yhden viikonlopun aikana. Silleen joo se on 48 tuntia, joista käytin nukkumiseen sen 16 h. Siihen jäi siis kikkailuun helposti aikaa se 32 h. Joten en yhtään ihmettele, että ehdin tehdä jos jonkinlaista sen aikana. Hankkia muutamia mustelmia itseeni, lyödä varpaani sata kertaa pöydän kulmaan. Pelästyä kuollakseni vappupalloa, joka alkaa olla nähnyt jo parhaimmat päivät. Unohtaa kaupasta puolet jutuista, mennä sinne uudestaan ja huomata autotallissa että veen servetit on sielä kaupassa edelleen.. LALLALLAAAAA!!!

Tervetuloa siis mun yhteen kesäiseen viikonloppuun 🙂

Löördaag 12.5

Heräsin jälleen, silleen kellon aikaan jolloin varmaan on pystyssä minä ja mummut.. Juu näköjään tykkään viikonloppuisinkin ponkasta ylös samoihin aikoihin kuin arkena. Joskus jopa aikasemmin.. Eli ylhäällä oltiin jo 5:45.. Ei siinä sinänsä hyvä, koska aikainen lintu madon nappaa ja selkeesti aivot tiesi jo sen, mitä itse en tiennyt! Perjantain kauppa reissu kun ei ihan ollut mennytkään sitten putkeen. Viikonloppuna oli nimittäin se aika vuodesta, kun vanhempi edari täytti vuosia. Oli siis tiedossa juhlintaa ja puolet kamoista kaupassa. Suunnaksi siis, kauppakeskus kaari ja prisma. Mukaan sain teinin, koska oisin varmaan taas unohtanut puolet ostoksista jos hän ei olisi ollut muistuttamassa. Ajattelet varmaan, että ota se kauppalappu.. Juu ei auta!! Kokeiltu on, ja silti voidaan unohtaa puolet tavaroista hyllyyn. Tolleen kävi perjantaina ja tolleen kävi myös lauantaina.. okei lauantaina ei unohtunut enää mikään suuri ja dramaattinen asia.. servietit vaan jotka olin jo unohtanut perjantaina.. mentiin sit niillä mitä oli 😀 Saatiin kakut pöytään ja vieraiden masut täyteen. Tästä päästäänkin kivasti aasin sillalla aiheeseen: Noora ja leipominen. Ei oo se geeni periytynyt mun mammalta. Päinvastoin mennyt kovaa ja korkeelta ohi.. Sen kyllä tietää edarit ja teini, joten ne ei odota mitään sokeri luomuksia vaan osaavat ehdottaa sellaisia helppoja juttuja joita olisi kiva syödä.

Kiitos siis prisman pakaste valikoiman ja Dr. Oetker. You make my day <3

Herra edari oli noi nähnyt telkkarissa ja totes, että ne olis tosi kivoi ja varmaan hyvii. TODELLAKIN TOIMI!!

Juhlien jälkeen suuntasin ottamaan hieman lyönti harjoituksia paloheinä golfiin. Ilma oli viikonloppuna niin magee, että sisällä ei tehnyt kovinkaan paljon mieli olla. Huomasin lyönnissä sen, ettei enää tarvii olla aina niin vihainen rauta seiskalle. Se saattaa olla ihan kiva kaveri ja me voidaan yhdessä hyviäkin kierroksia.

Ulkoilu ja juhlinta aiheutti sen, että mä olin perkule taas takaamassa itselleni sunnuntai aamulle kukonlaulun herätyksen. Sammuin katsokaas jo hyvissä ajoin.

Sunnuntai 13.5 äitienpäivä, vanhemman edarin syndepäivä

14 vuotta sitten hän oli ihan pikkuin ja punain, selkeesti tunnusti raukka jo heti syntyessään oikeaa väriä.

Sankari könysi sängystä teinimäisesti ylös 10 aikaan ja sai kuulla kauniin sulo sointuisen laulun allekirjoittaneelta. Kommentilla; kannattais varmaan osallistua euroviisuihin. Kohteliaisuus vai ei, se jääköön jokaisen omaksi päätökseksi. Sunnuntaina juhlittiin myös kaikkia äitejä. Mulle äitienpäivä ei ole koskaan ollut mikään super iso juttu. Sillä oon ajatellut niin, että jokainen päivä noiden kanssa on mulle äitienpäivä. Luvassa oli enemmänkin sporttipirkko dei eri kenttien laidalla. Kävin todistamassa bragulla, että 4-divarin jenkkifudis ottelutkin voivat olla perkuleen tiukkoja. Siirtelin tuoleja auringon mukana ja kääntelin makkaroita toiveissa, etten saa palovammoja. (Enkä saanut 🙂 )

Bragulta otin nokan kohti himaa ja nopealla vaatteiden vaihdolla seuraavalle kentälle, luvassa oli synttärisankarin fudis joukkueen matsi. Helteinen iltapäivä takasi sen, että mun rooli oli pitää kundit jotenkin tolpillaan. Juoksin siis vessan ja kentän väliä, täyttäen vesipulloja. Hih, se oli hauskaa vaikka kengät oli täynnä sitä mustaa rouhetta. Jokainen futis mutsi ja faija tietää varmasti mistä puhun.

Kun sitten suihkun jälkeen kippasin itseni puol kasi sohvalle, päällimmäisenä fiiliksenä oli siisti viikonloppu. Paljon ulkoilua ja ihania ihmisiä ympärillä, saan tehdä asioita joista tykkään.

Latasinko akkuja uuteen viikkoon?

Kyllä, omalla tyylillä. Täynnä energiaa ollaan täällä! Valmiina vetämään kunnon treenejä, kikattelemaan kenttien laidalla, pähkäilemään duuni asioissa ja ennen kaikkea hymyilemään energiaa ympärille, koska on hyvä fiilis!

Nauti hetkistä ja elä täysillä, paljon halauksia uuteen viikkoon. Katotaan mitä kaikkee kivaa se tullessaan 😉

(hih ainakin tänään oon menossa vetämään 14-vee kolleille futistreenit :D)

Lovee just sulle <3

 

 

0

Vastaa