46 minuuttia paratiisiin

Viime viikon aurinko ja kauniita päivät  houkutteli nostamaan kytkintä nauttimaan ulkoilmasta ja kesän tuulahduksesta! Karu fakta oli kuitenkin ymmärrettävä olin töissä joten mitään suuria nautitaan päivästä auringossa retkiä ei voinut tehdä!

Pelastus löytyi kuitenkin lounaspaikka ideasta Nuuksion Ravintola Haltiassa, jonka tiesin sijaitsevan upealla paikalla niin, että ravintolan ikkunasta avautui henkeä salpaava maisema!

Nuuksio ja ravintola Haltia sijaitsee noin 46 minuutin päässä Helsingistä, toki kun ajattelee miksi lähteä lounaalle noin kauas kun lähelläkin on paikkoja muuttuu samantien kun astut autosta/bussista ulos! Paikan taikuus vie mukanaan!

Ravintola tarjoaa lounasta rakkaudella Suomeen ja ruokaan asenteella! Tai sellaisen fiiliksen mä sain!

Lounas tarjosi makuja suoraan metsästä ja Suomen luonnosta! Oli kalaa, marjoja, juureksia, perunaa, kanaa ja monia monia muita herkkuja!

Kaiken kruunasi jälkiruoka pöytä joka vei makujen taivaisiin kakkujen kanssa! Kuppi kahvia ja vielä hetki maisemien nauttimisesta ennen takaisin töiden pariin!

Oli muuten huikee paikka ja iso kiitos seuralle oli hyyyyvin siisti päivä 🙂 Suosittelen paikkaa kaikille sillä pieni irtiotto luonnon keskellä tekee aina hyvää!

Halauksia perjantaihin ja muista ottaa vielä kaikki ilo irti aurinkoisista päivistä!

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja R

    Näyttääpä hyvältä!

    1. nooralofgren

      Oli kyllä mukava paikka! suosittelen lämpimästi käymään, kun piipahdan Espoossa 🙂

Vastaa