28 KG MAKKARAA

Lauantai 12:30, saavuin aurinkoiselle Brahen kentälle, joka on Kalliossa. Nostalgista se on joka ikinen kerta, koska olen itse viettänyt nuoruuteni kallion päällä komeilevassa Aleksis kiven peruskoulussa. Monet liikunta tunnit tuli juuri kyseisellä jalkapallo kentällä tahkottua. Tulipa siellä vietettyä muutamia kesäisiä iltoja ystävien kanssakin. Nyt oli kuitenkin aivan eri suunnitelmat lauantaille. Kesäinen päivä, iltapäivä ja ilta oli kyllä tiedossa, mutta ei silleen hirveen chillailen.

28 kg makkaran taistelu oli alkamassa. Kentällä lämmitteli kaksi 1 -divisioonassa pelaavaa jenkkifudis joukkuetta. Molemmilla oli alkamassa kauden eka ottelu. Ottelusta tulisi tiukka, lisä mausteena kliksi nimeltä paikallisottelu. Vastassa olivat siis Helsinki Wolverines ja idän jätti ECG. Musiikki soi kaiuttimista, ihmiset hymyili jokainen omassa tehtävässään hoitaen tapahtumaa pystyyn. Oli hyvä fiilis ja kaikkialla hymyileviä staffilaisia. (Mun hymy johtui kyl myös huikeesta perjantaista, tuli vietettyä hyvin upee kesäinen ilta. ) Kenttä rakentui, lipunmyynti taittoi ottelu ohjelmia liukuhihnalla, teipparit hoisi pelaajat pakettiin, paljon monia tärkeitä hommia taustalla jotta kauden eka peli saataisiin käyntiin ja vietyä loppuun onnistuneesti. Meikäläinen riuhtoi grilliä esiin, kantoi vettä kanisterissa kentän läpi varoen ECG:n pelaajien alkulämpöjä. Avaten kiskaa; taistellen kaasun kanssa, etsien kahvia..sellasella hallitulla kaaokselle. Grilli tulille ja makkaran viillotus käyntiin.. 28 kg makkaraa paketeissa, odotti grilliin pääsyä..kyllä kuulostaa ehkä koomiselta, mutta edelleen myyvin tuote oli makkara! Makkara joka maistuu nimittäin vaan ja ainoastaan bragulla noin hyvältä (asiakkaan suusta kuultua). Wotkin’sin lihaisat makkarat jotka taioittaan maistumaan suussa sulavilta. Salaisuuksia miksi näin on, on monia ja niitä en hih hih paljasta muuta kuin, että ne viillot. 😉

Suosittelen jokaisen tulemaan testaamaan tätä joka kesäistä maku elämystä, kausihan vasta alkoi joten pelejä on paljon edessä.

Itse peli tarjosi niin katsojillekin kuin staffille ja pelaajille hienon jenkkifudis iltapäivän. Ensimmäinen neljännes oli tiukkaa ja tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta.

Tilanne taululla oli toiselle neljännekselle lähdettäessä 14-14.

Wolverines käynnistyi ja sitten mentiinkin hurjalla vauhdilla. Monet upeat TD:t, hienot blokkaukset takasivat huikean ottelun. ECG taisteli hienosti, ottelu päättyi kuitenkin Wolverinesin voittoon 66-36. Olisiko tämä vuosi se, jolloin spagetti malja nousisi ylös Wolverinesin pelaajan puolesta finaalissa? Sen näyttää aika, mutta taistelu siitä on aloitettu ja usko on kova ainakin kiska tiimillä!!! Tämä ottelu ei ollut kuitenkaan Brahen kentän ainoa, sillä heti 1-divari pelin jälkeen varusteissa kentälle juoksi U13 ikäset Wolverines juniorit saaden vastaansa kova kuntoisena tiedetyn Seinäjoen Crocodilesit. Puoli ja rooli vaihtui, makkarat ja kiska jäi muiden käsiin ja kirmasin kentän toiselle puolelle pitämään huolta siitä, että kundeilla on vettä ja energiaa vetää ottelu alusta loppuun. Pikku ahmat ( tai tiettekö ei enää niin pieniä oo :D) oli ottanut mallia isommista ja lähti peliin taistelutahtoa puhkuen. Oli ilo huomata kuinka joukkue alkaa tiivistyä yhteen ja homma toimimaan.

Ottelu päättyi Wolvoille 46-2.

Poikien kasvoilta näkyi ilo ja hyvä fiilis pelistä.

Kuva: Paave Kuluks

Yhteenvetona: lauantai 12:30-20 bragulla aurinkoisessa kesäisessä säässä:

  • UPEA SÄÄ
  • UPEA LAJI
  • UPEA SEURA

Viikonlopun urheilu ja ulkoilu takasi sen, että energiaa pissaa vaikka pieneen höyryveturiin. Eli ei muuta kuin puup puup vaan ja uusia seikkailuja kohden. Toivotan kaikille ihanaa toukokuun vikaa maanantaita, halauksia ja iso hymy <3

 

3

Vastaa